Dodaj do ulubionych

Poczta Ząbkowska

29.11.13, 12:58
robertperkowski.pl/?co=show&nom=1639&topic=nowoczesna-plac%C3%B3wka-poczty-polskiej-w-z%C4%85bkach-coraz-bli%C5%BCej
Czy to oznacza podniesienie jakości usług, w tym skrócenie czasu dostarczania przesyłek?
Obserwuj wątek
    • ek.0 Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 13:40
      rotot napisał:

> robertperkowski.pl/?co=show&nom=1639&topic=nowoczesna-plac%C3%B3wka-poczty-polskiej-w-z%C4%85bkach-coraz-bli%C5%BCej
      > Czy to oznacza podniesienie jakości usług, w tym skrócenie czasu dostarczania p
      > rzesyłek?

A co ma Perkowski do jakości usług świadczonych przez firme, która w zaden sposób nie jest mu podległa?
      Wpis to propagandowy bełkot, ze to niby jego zasługa.
      Według mnie przesyłki i tak będą ginąć.
      • rotot Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 15:06
        No właśnie Twój wpis to propagandowy bełkot.
        Pod tym adresem znalazłem tą wiadomość. Mam gdzieś podwórkową politykę. Wkurza mnie tylko jak dostaje list tydzień po terminie płatności.
        Odnoszę się do wiadomości o "super" poczcie w mieście, w którym poczta działa najgorzej jak to możliwe.
        Same ściany nie zmienią sposobu działania. Z resztą- zobaczymy. Gorzej i tak już nie będzie.
        • ek.0 Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 20:53
          rotot napisał:

> No właśnie Twój wpis to propagandowy bełkot.
          > Pod tym adresem znalazłem tą wiadomość. Mam gdzieś podwórkową politykę. Wkurza
          > mnie tylko jak dostaje list tydzień po terminie płatności.
          > Odnoszę się do wiadomości o "super" poczcie w mieście, w którym poczta działa n
          > ajgorzej jak to możliwe.
          > Same ściany nie zmienią sposobu działania. Z resztą- zobaczymy. Gorzej i tak ju
          > ż nie będzie.

Uwierz mi że może.
          BTW list wysłany z Warszawy do Wadowic dotarł po trzech dniach, taki sam list wysłany z tej samej poczty w Warszawie, do odbiorcy w Ząbkach dotarł po 1,5 tygodnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka