rotot 29.11.13, 12:58 robertperkowski.pl/?co=show&nom=1639&topic=nowoczesna-plac%C3%B3wka-poczty-polskiej-w-z%C4%85bkach-coraz-bli%C5%BCej Czy to oznacza podniesienie jakości usług, w tym skrócenie czasu dostarczania przesyłek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ek.0 Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 13:40 rotot napisał: > robertperkowski.pl/?co=show&nom=1639&topic=nowoczesna-plac%C3%B3wka-poczty-polskiej-w-z%C4%85bkach-coraz-bli%C5%BCej > Czy to oznacza podniesienie jakości usług, w tym skrócenie czasu dostarczania p > rzesyłek? A co ma Perkowski do jakości usług świadczonych przez firme, która w zaden sposób nie jest mu podległa? Wpis to propagandowy bełkot, ze to niby jego zasługa. Według mnie przesyłki i tak będą ginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rotot Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 15:06 No właśnie Twój wpis to propagandowy bełkot. Pod tym adresem znalazłem tą wiadomość. Mam gdzieś podwórkową politykę. Wkurza mnie tylko jak dostaje list tydzień po terminie płatności. Odnoszę się do wiadomości o "super" poczcie w mieście, w którym poczta działa najgorzej jak to możliwe. Same ściany nie zmienią sposobu działania. Z resztą- zobaczymy. Gorzej i tak już nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ek.0 Re: Poczta Ząbkowska 29.11.13, 20:53 rotot napisał: > No właśnie Twój wpis to propagandowy bełkot. > Pod tym adresem znalazłem tą wiadomość. Mam gdzieś podwórkową politykę. Wkurza > mnie tylko jak dostaje list tydzień po terminie płatności. > Odnoszę się do wiadomości o "super" poczcie w mieście, w którym poczta działa n > ajgorzej jak to możliwe. > Same ściany nie zmienią sposobu działania. Z resztą- zobaczymy. Gorzej i tak ju > ż nie będzie. Uwierz mi że może. BTW list wysłany z Warszawy do Wadowic dotarł po trzech dniach, taki sam list wysłany z tej samej poczty w Warszawie, do odbiorcy w Ząbkach dotarł po 1,5 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś