Dodaj do ulubionych

zagubiono telefon

04.02.15, 09:10
W dniu wczorajszym (3.02) moja córka w drodze ze szkoły (Gimnazjum nr 1 przy ul. Harcerskiej) na przystanek autobusowy zgubiła telefon - Nokię Lumię. Wiemy, że telefon znalazła miła Pani, która odebrała telefon i wyraziła chęć oddania zguby. Niestety podczas rozmowy córka nie wzięła żadnych danych kontaktowych od tej Pani, a obecnie jej komórka jest już nieaktywna i nie mamy innego sposobu, aby się z nią skontaktować.
Bardzo proszę Panią (jeżeli odczyta ten wpis) o kontakt pod mój numer 604 24 30 70.
Obserwuj wątek
    • 0mike0 Re: zagubiono telefon 04.02.15, 10:05
      Tak na przyszłość jeśli dziecko posiada Lumie proponuje ustawić możliwość znajdowania telefonu. Przez stronę windowsphone można przez GPS określić dość dokładnie lokalizacje telefonu kilka razy testowałem i potrafi z dokładnością nawet do 1metra zlokalizować ale ma to wpływ kilka czynników jeśli chodzi o szczegóły opcji to tu jest więcej informacji: link
      • kamayo4 Re: zagubiono telefon 05.02.15, 07:25
        Dziękuję za informację, chociaż teraz to już nie ma tej Lumii, niestety...
        • truskawka_w_smietanie Re: zagubiono telefon 05.02.15, 08:31
          trzeba by zastrzec na policji nr imei tel, tel bedzie figurował jako kradziony to przynajmniej nie bedzie łatwo go potem sprzedać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka