0mike0 15.06.15, 17:56 Kto ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Gdzie można w Ząbkach lub okolicy ustawić DOBRZE zbieżność. Bo jest wiele pseudo mechaników, którzy ustawią z kierownicą i próbują wmówić że jedzie przecież prosto! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudus86 Re: Zbieżność w samochodzie 16.06.15, 07:22 ja zawsze ustawiam zbieżność w warsztacie CITRO-CAR. 05-091 Ząbki ul. Piłsudskiego 154. Nigdy mnie nie zawiedli dlatego też szczerze polecam. Cena 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
gzbk Re: Zbieżność w samochodzie 16.06.15, 08:15 Podobno nieźle robią na Łodygowej przy Stacji Kontroli Pojazdów Odpowiedz Link Zgłoś
damasek Re: Zbieżność w samochodzie 16.06.15, 17:58 Polecam również CITRO-CAR ze Stacją Kontroli Pojazdów - przy sprawdzaniu zbieżności zadzwonili do mnie i powiedzieli, że na pewno mam do wymiany końcówki drążków i możliwe że do wymiany będzie sam drążek, tylko to dokładnie sprawdzą. Więc sobie myślę: szykują grunt pod wyciągnięcie kasy, cwaniaki :) A tu Pan dzwoni za jakiś czas i mówi: drążek ok, proszę przyjechać po auto. Nie naciągnęli na niepotrzebną naprawę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gorodecky Re: Zbieżność w samochodzie 19.06.15, 20:36 Nie polecam serwisu "M..." na Łodygowej, robili na krzywo ułożonej desce. CitroCar kiedyś naprawiał mi podnośnik szyby - szyba opadła po miesiącu - więcej tam nie pojadę z naprawą, jakkolwiek przeglądy w stacji wykonywane są dosyć dokładnie. Ja polecam autostarter z Kobyłki, ceny nie znam bo nie jestem handlowcem z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierny_1 Re: Zbieżność w samochodzie 20.06.15, 00:40 blonski.com.pl Warsztat w Zielonce. Wieczna kolejka od rana ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kalbud Re: Zbieżność w samochodzie 21.06.15, 07:47 Nareszcie wydusiłeś to z siebie! wierny_1 napisał: > blonski.com.pl > Warsztat w Zielonce. Wieczna kolejka od rana ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś