mamamarka 03.12.04, 20:25 Czy znacie to osiedle? Jak się tam mieszka, czy na coś trzeba uważać? Który sklep jest najlepszy? :) jak komuś się będzie chciało to poproszę o kilka słów. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek_k Re: Okolice Reymonta 16.12.04, 12:04 a napisz dokladnie o ktore osiedle chodzi to moze cos sie uda dowiedziec Pozdrawiam Arek Odpowiedz Link Zgłoś
czek_adka Re: Okolice Reymonta 16.12.04, 16:26 czy chodzi o to wielkie bialo brazowe osiedle czy o to male zolte ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Okolice Reymonta 16.12.04, 20:46 Już się wprowadziłam. To jest to żółte osiedle. Całkiem fajna okolica, las też nawet nadaje się do użytkowania. A może czyta to forum jakaś mamusia, która potrzebuje towarzystwa spacerowego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rawi_pozn Re: Okolice Reymonta 17.12.04, 08:40 czytac to na pewno czyta ale czy sie odezwie :) Pzdr Rawi Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Okolice Reymonta 19.12.04, 00:44 No to wprowadzam poprawkę :) Może odezwie się jakaś mama mieszkająca na osiedlu przy numerze 15 albo przy Reymonta? Chętnie przyłączę się do spacerkowania. Chociaż z tego co obserwuję tutejsze mamy boją się zimna :) Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: Okolice Reymonta 21.12.04, 15:39 Ja również mieszkam na Reymonta już od 6 miesiecy. Niestety nie posiadam jeszcze dzieciaczka, dopiero jestem w ciąży (2 miesiąc), ale mam psa który z chęcią chadza na spacerki.Jeżeli chodzi o to osiedle to bardzo dobrze mi sie tu mieszka mili sąsiedzi, spokojna okolica w sumie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: Okolice Reymonta 22.12.04, 19:47 Gratuluję Fasolki! :) Mi też bardzo fajnie się tu mieszka. Czuję się bezpieczna, teraz jak spadł śnieg nie widać śmieci w lesie i można pochodzić tam na spacerki. Ten Bybek nie jest taki zły wszystko czego potrzebuję tam jest. Cisza w nocy. Mieszkanko też miłe. A w którym numerze mieszkasz? ja w c. Odpowiedz Link Zgłoś
viola_27 Re: Okolice Reymonta 28.12.04, 10:09 Dziękuję bardzo. Mieszkam w 29 b.Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link Zgłoś