rembert 11.01.06, 09:34 Kto chętny - proponuję termin 20 styczeń, godz. 19.00. Telepizza przy ul. Orlej na deptaczku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon26 Re: spotkanie forumowiczów 11.01.06, 09:37 ...dodam tylko,że serwują tam piwo w... UWAGA! PLASTIKU!! bleeeee;) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: spotkanie forumowiczów 11.01.06, 09:38 nie narzekaj! Przyniosę Ci kufelek;) Odpowiedz Link Zgłoś
arek-zabki Re: spotkanie forumowiczów 12.01.06, 13:52 Zawsze można wypić z puchy. 20 stycznia o'k. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: spotkanie forumowiczów 19.01.06, 12:17 NIestety jutro mam audyt zewnętrzny finansowy - nie dam rady. Poza tym Telepizza - uueeeee zgroza dla mnie wybacz, ale to byłaby dla mnie mordęga, nie przywykłem do takich lokali czuję się bardzo sztucznie i nie na luzie. To jest dobre miejsce dla głodnych, albo rodzin z dziećmi. Ale dużo nie starcicie z powodu mojej nieobecności. Nadrobię to w mieszkaniu po przyjsciu z pracy a będzie to bardzo późno. Moze już nie będziemy pod tym pisac bo to nie na temat Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: spotkanie forumowiczów 18.01.06, 10:49 zatem możesz przyjść w kapciach:) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: spotkanie forumowiczów 23.01.06, 08:41 Pozdrowienia, po bardzo indywidualnym spotkaniu forumowiczów. Ta osoba w zielonej bluzie i okularach z piwem w plastikowym kubku to ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
caleb666 Re: spotkanie forumowiczów 23.01.06, 14:38 A ja piłem zdrowie forumowiczów tym razem w Browarmii w W-wie ale przy następnej okazji, o ile dojdzie do niej na pewno się poprawię ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś