raf212 16.03.06, 13:17 Czy ktos wie jakie sa wymagania by moc startowac na to szacowne stanowisko. A jak z waszym poparciem dla mnie. Jestem mlody, mam wiele dobrych pomyslow, wyksztalcony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gooroo2 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 16.03.06, 13:30 To fajnie - a ile płacisz za głos. Juz większej kompromitacji być nie może w tym kraju. Bo z tego co widzę innego interesu zwykły zjdacz chleba nie ma. PIS udowodnił to kompletnie. NIe dosc że realizuja program Samoobrony to staliśmy sie pośmiewiskiem Europy i jesteśmy postrzegani jak zaściankowy, zacofany, komunistyczny pipidówek. A w państwie zdezorientowani obywatele sami nie wiedzą co bedzie jutro. Ja ci daję szansę - daj piątaka na piwo i sobie rzadź, dorób się, kup mieszkanie, samochód a co miej tez cos od życia. Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 16.03.06, 15:19 > Czy ktos wie jakie sa wymagania by moc startowac na to szacowne stanowisko. A > jak z waszym poparciem dla mnie. Jestem mlody, mam wiele dobrych pomyslow, > wyksztalcony. Jakie konkretnie masz pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 17.03.06, 07:28 Co z ciebie za kandydat, że nawet nie znasz wymagań. Zajrzyj do ustawy w sprawie bezpośrednich wyborów wójtów, burmistrzów i prezydentów miast. Odpowiedz Link Zgłoś
dandar2 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 17.03.06, 21:09 monic18 napisała: > Co z ciebie za kandydat, że nawet nie znasz wymagań. > > Zajrzyj do ustawy w sprawie bezpośrednich wyborów wójtów, burmistrzów i > prezydentów miast. A może jakiś link, skoro grzecznie prosi............. Odpowiedz Link Zgłoś
monic18 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 23.03.06, 09:19 proszę bardzo. Ustawa z dnia 20 czerwca 2002 r. o bezpośrednim wyborze wójta, burmistrza i prezydenta miasta (Dz. U. z 2002 r. Nr 113, poz.984). Nie wiem czy istnieje link do tych przepisów. Radzę zajrzeć do biblioteki lub skorzystać z komputerowej bazy prawniczej (Lex, Legalis, Lexis-Nexis itp.) Życzę powodzenia w zbieraniu 1500 podpisów poparcia. Dotychczas było wymagane tylko 600, ale przekroczyliśmy 20.000 mieszkańców. Co ciekawe z tego faktu przybędzie radnych z 15 na 21. Burmistrz będzie także mógł także mieć 2 zastępców a nie 1 jak dotychczas. Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 17.03.06, 07:42 Dajcie mu spokój - chłopaczyna przynajmniej uczciwa - chce tylko zarobić na rodzinę i utrzymanie trochę rodziny obsadzić w urzędzie, dom postawić i auto kupić - nie zabierajcie mu marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
dandar2 Re: Chce zostac burmistrzem Zabek 17.03.06, 21:12 raf212 napisał: > Czy ktos wie jakie sa wymagania by moc startowac na to szacowne stanowisko. A > jak z waszym poparciem dla mnie. Jestem mlody, mam wiele dobrych pomyslow, > wyksztalcony. Rodzi sie wątpliwość co do twojego wykształcenia, radzenia sobie w trudnych sytuacjach kiedy trzeba bedzie podjąć decyzję, skoro kilku ustaw nie moższ sobie znaleść. Raczej należałoby zapytac ile w tym roku wystarczy głosów aby zostać burmistrzem... Odpowiedz Link Zgłoś