m.dzinkans 21.04.06, 19:59 ...czy ktoś wie coś bliżej w tym temacie??? Były jakieś ofiary??? Akcja wyglądała na poważną, a domek to do zamieszkania chyba się nie nada. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
husky_ Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 23.04.06, 08:59 Kilka zdjęć z pożarumożna zobaczyć w galeri na mojej stronie -dział POŻAR. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 23.04.06, 08:59 www.idcom.pl/sleddogs/mod.php?dir=galeria&id_galerii=36&opcja=galeria# Odpowiedz Link Zgłoś
25spider Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 23.04.06, 13:17 calkiem niezle zdjecia... jestes fotografem amatorem, czy nie tylko?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
husky_ Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 23.04.06, 13:30 Tylko amatorsko zajmuje się fotografią chociaż kilkadziesiąt lat temu skończyłem szkołę na ul.Spokojnej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 25.04.06, 15:05 podaję link do fotek z tego pożaru-dziewczyna kolegi pstrykała... kurowski.nazwa.pl/albumy/album_pozar/ Odpowiedz Link Zgłoś
ata66 Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 25.04.06, 22:35 Ale te nasze Ząbki to jednak wiocha. Pożar, ludziom spalił się dach nad głową a wy macie z tego niezły ubaw. Szkoda, że ktoś filmu nie nakręcił byłoby co dzieciom pokazywac. Moze ktoś by się zainteresował zorganizowaniem jakiejs pomocy tym którzy tam mieszkali zamiast delektowac się sensacją. Wiejski klimaty są czasami miłe ale myślałam że mamy w Ząbkach trochę miejskiej ogłady.Widac się myliłam. Strasznie to przykre. Robi sobie widowisko z cudzego nieszczęścia. Gratuluje udanych fotek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.dzinkans Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 25.04.06, 22:50 Jakie widowisko??? O czym Ty wogóle mówisz??? Przecież robienie zdjęć nie jest zakazane, a osoba fotografująca raczej strażakiem nie była, więc nic złego nie zrobiła. Poza tym, czy ktoś ma tu ubaw z tych zdjęć??? Raczej skłaniają one do pewnej refleksji. Co do pomocy to jestem zdania, że jak się ma mieszkanie lub dom to warto jest ubezpieczyć majątek, aby nie zastać nagle w tym, w czym się wyszło, jak się zapaliło. Wiadomo, że w takim wypadku niewiele udaje się uratować. Czy wydaje Ci się, że powinniśmy zrobić jakąś zrzutkę??? Jeśli wiesz coś o czym nie wiemy, znasz osoby, które ucierpiały to napisz o tym. A może UM się zajmie sprawą. Wkurza mnie, jak ktoś wypowiada się w taki sposób jak Ty, a pewnie sam chętnie sobie fotki ogląda. Nikt tu nie robił widowiska. Najlepiej jest zamknąć się w czterech ścianach i o niczym nie wiedzieć. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ata66 Re: Pożar na Ks. Skorupki ... 25.04.06, 23:57 Jasne powstała juz nawet cała galeria zdjęc z pożaru. Może stańcie do konkursu kto zrobił lepsze. Przyczyną tego stanu rzeczy jet fakt, że w naszym mieście nic się nie dzieje i nasi mieszkańcy się nudzą. Jakoś nie przyszłoby mi do głowy fotografowa pożar. Może nadajemy na różnych falach, przykro mi że się nie rozumiemy ale jakoś to przeżyję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś