Dodaj do ulubionych

Poznajmy się

17.06.06, 19:58
Witam
proponuje wątek w który mieszkańcy Bajkowego 2
będą mogli się zapoznać zanim jeszcze zasiedlą swoje lokale.
Poznaj sąsiada - sasiadke ze swojego bloku czy nawet z klatki
Na początek wystarczy imie ,nr budynku, piętro czy nr klatki
Zobaczmy ilu prysżłych mieszkańców bajkowego 2 zagląda na to forum

Pozdrawiam
Sdarp
Obserwuj wątek
    • wienna Re: Poznajmy się 25.06.06, 17:46
      Witam,

Mam nadzieję że już w sierpniu wprowadzimy sie do B3. Teraz szukamy mebli do
      kuchni i płytek do łazienki.

Pozdrawiam
      wienna
    • zabamf Re: Poznajmy się 28.07.06, 17:43
      Witam przyszłych sąsiadów!
      Mam na imię Marlena. Będę mieszkanką bloku B3. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnego terminu oddania bloku (podobno ostateczny termin między 15, a 20 sierpnia) :).
      • cenjar Re: Poznajmy się 30.07.06, 22:23
        Nie chce byc złym prorokiem ale jak otrzymamy klucze do konca wrzesnia to
        bedzie dobrze
      • zebrowski.pawel Re: Poznajmy się 15.08.06, 10:14
        Witam

Czy ktos z bloku B3 reflektuje na dzielenie internetu? Kiedy wchodzicie z
        majstrami? Mam nadzieje ze jezeli oddadza pod koniec sierpnia mieszkanie to pod
        koniec wrzesnia juz mozna bedzie sie wprowadzic.

Pozdrawiam

Pawel
    • qiubert Re: Poznajmy się 02.08.06, 09:05
      Witajcie drodzy internauci, a niebawem moi sąsiedzi:)
      Wraz z żoną będziemy niedługo szczęśliwymi właścicielami mieszkania w budynku
      B3 w klatce C:)
      ja również mam nadzieję że termin 15-20 sierpnia jest ostateczny..
      ale wszystko na to wskazuje, bo mieszkania w środku są już dawno wykończone.
      pełen optymizmu pozdrawiam wszystkich.
      Hubert
      • bajeczny81 Re: Poznajmy się 02.08.06, 15:58
        Witam,

Niestety muszę Was zmartwić ponieważ w biurze Max'a uzyskałem informacje o 31
        sierpnia.
    • zuza_az1 Re: Poznajmy się 10.08.06, 08:08
      Witam, jest mi niezmiernie miło, że powstało to forum, dzięki temu możemy
      wymieniać się nowościami na temat naszych mieszkań na Bajkowym 2, ja również
      czekam z utęsknieniem na klucze do mojego nowego mieszkanka - B2/14,jeżdżę
      tamtędy codziennie i bacznie obserwuję postęp prac, niepokoi mnie troszkę tempo
      prac poza blokami, chodniki, drogi itd. jak tak dalej będzie szło to odbiory
      rozpoczną się na koniec września a zakończą przed gwiazdką - bądźmy jednak
      dobrej myśli ;-)
      Gorąco Pozdrawiam
      • zuza_az1 Re: Poznajmy się 17.08.06, 11:40
        zuza_az1 napisała:

> Witam, jest mi niezmiernie miło, że powstało to forum, dzięki temu możemy
        > wymieniać się nowościami na temat naszych mieszkań na Bajkowym 2, ja również
        > czekam z utęsknieniem na klucze do mojego nowego mieszkanka - B3/14,jeżdżę
        > tamtędy codziennie i bacznie obserwuję postęp prac, niepokoi mnie troszkę
        tempo
        >
        > prac poza blokami, chodniki, drogi itd. jak tak dalej będzie szło to odbiory
        > rozpoczną się na koniec września a zakończą przed gwiazdką - bądźmy jednak
        > dobrej myśli ;-)
        > Gorąco Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka