anetakm1 03.07.06, 09:27 Słyszałam, że przy kościele na Powstańców ma powstać nowe przedszkole. Czy ktoś może udzielić mi na ten temat bliższych informacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubusia06 Re: Nowe przedszkole w Ząbkach 03.07.06, 16:01 O ile wiem to tam ma powstać szkola podstawowa i to w niedługim czasie.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotruscinski Re: Nowe przedszkole w Ząbkach 03.07.06, 22:45 kubusia06 napisała: > O ile wiem to tam ma powstać szkola podstawowa i to w niedługim czasie.... Tak właśnie, szkoła ma powstać za kościołem (konkretnie pomiędzy kościołem a lasem). Natomiast jeśli chodzi o przedszkole zabiegamy o to aby powstało publiczne przedszkole lub/oraz żłobek w tym budynku, gdzie teraz mieści się "mała" szkoła przy Powstańców. Chyba, że znajdzie się lepsza lokalizacja na przedszkole/żłobek lub lepsze przeznaczenie opuszczonego po przyszłym przeniesieniu szkołu budynku. pzdr. Piotr Uściński Odpowiedz Link Zgłoś
anetakm1 Re: Nowe przedszkole w Ząbkach 04.07.06, 08:12 bardzo dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś