rembert 02.08.06, 09:04 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3522138.html Ja się nawet dołożę na bilet byleby tylko nie wracał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponponka1 Re: Jednego wariata mniej 03.08.06, 06:58 Ciekawe czy gooroo dolaczy do tego bohatera. Jemu tez zle w Polsce ;) Zlosliwa jestem..... Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: Jednego wariata mniej 03.08.06, 07:55 Tak tylko, że nasz bohater wychwalał się, że jedzie na Polinezję Francuską, a to trochę w inną stronę i trochę inne obyczaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Jednego wariata mniej 03.08.06, 19:51 rembert napisał: > Tak tylko, że nasz bohater wychwalał się, że jedzie na Polinezję Francuską, a > to trochę w inną stronę i trochę inne obyczaje:) Chwalic w necie zawsze mozna sie do woli....tylko co to ma wspolnego z rzeczywistoscia? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
gooroo2 Re: Jednego wariata mniej 04.08.06, 11:53 A widzę że się już steskniłaś. Jak będe leciał to ci na Okęciu pomacham, Zresztą nie sposób mnie nie zauważyć, takiego przystojniaka w towarzystwie dwóch pięknych kobiet :) rozglądaj sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Jednego wariata mniej 04.08.06, 20:31 gooroo2 napisał: > A widzę że się już steskniłaś. Jak będe leciał to ci na Okęciu pomacham, > Zresztą nie sposób mnie nie zauważyć, takiego przystojniaka w towarzystwie > dwóch pięknych kobiet :) rozglądaj sie dobrze Okecie - bywam tam codziennie. Na ktorym terminalu mam Cie wypatrywac.....moze na T2? Tam nie tylko mi sie rzucisz na oczy..... Hehehheehheheeh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hankow Re: Jednego wariata mniej 04.08.06, 21:50 Widzę, że się z gooroo2 polubiliście, nawet tęsknicie za sobą. Ponponka, skoro wszystko dzieje się na forum, a nie każdy jest codziennym bywalcem Okęcia, zdradź, co to jest T2, które Cię tak rozbawiło, inni chyba też chętnie się pośmieją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Jednego wariata mniej 05.08.06, 08:25 T2 (Terminal 2): www.lotnisko-chopina.pl/katalog/terminal/pl/dziennik_2006_08_03_01.php to jest najwiekszy i najnowszy terminal....ale jeszcze nie otwarty. Zatem widzac tam odprawiajacego sie gooroo (on zawsze musi miec najlepiej, najszybciej i najwiecej) bylby niezly ubaw dla budowlancow....;) Odpowiedz Link Zgłoś
diaboliquiusz Re: Jednego wariata mniej 07.08.06, 08:17 Jeśli takie rzeczy uważacie za śmieszne, to może rozbawi was też fakt, że chyba jako jedyny z tego forum znam gooroo2 osobiście. Widziałem, dotknęłem zaświadczam, ze istnieje. A co do tego, że musi mieć wszystko najlepiej i najszybciej to fakt :) Tyle, że akurat w jego przypadku to akurat zrozumiałe i oczywiste. Powiem tak, może nie, że musi być najlepiej i najszybciej poprostu tak jest :)Dlatego chyba ponponka się nie spotkacie, przecież mogłaś się domyślec, że on nie poleci z jakimś tłumem turystów w kl ekonomicznej tylko wyczarteruje jakiegoś SAAB-a :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponponka1 Re: Jednego wariata mniej 07.08.06, 20:37 diaboliquiusz napisał: on nie poleci z jakimś tłumem turystów w kl ekonomicznej tylko > wyczarteruje jakiegoś SAAB-a :) I to zdanie powinien sobie wstawic jako sygnaturke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ttjj1 Re: Jednego wariata mniej 08.08.06, 19:33 "Powiem tak, może nie, że musi być najlepiej i najszybciej poprostu tak jest :)" To skąd ten stres i wynikające z tego wypowiedzi na forum? Odpowiedz Link Zgłoś