grripen 02.11.06, 13:44 Jestem naprawdę pod wrażeniem, gdyby Pana Małżonka startowała na burmistrza głosował bym na nią. Nogi niczego sobie - zgrabniuteńkie. www.czasnazmiany.pl/index.php?dz=strona&op=pisz&id=69 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Panie Stachera 10 punktów 02.11.06, 20:58 grripen napisał: > Jestem naprawdę pod wrażeniem, gdyby Pana Małżonka startowała na burmistrza > głosował bym na nią. Nogi niczego sobie - zgrabniuteńkie. > > www.czasnazmiany.pl/index.php?dz=strona&op=pisz&id=69 Powiedzo tych nogach swojej żonie Grrippen, albo może ja powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wstachera Re: Panie Stachera 10 punktów 02.11.06, 21:07 grripen napisał: > Jestem naprawdę pod wrażeniem, gdyby Pana Małżonka startowała na burmistrza > głosował bym na nią. Nogi niczego sobie - zgrabniuteńkie. > > www.czasnazmiany.pl/index.php?dz=strona&op=pisz&id=69 Zupełnie nowe i nowatorskie zarazem spojrzenie na kandydatów do Rady. Ponieważ od dnia ślubu ja i żona to jedno ciało, liczę, że Pana głos automatycznie przejdzie na mnie. W.Stachera Odpowiedz Link Zgłoś
tijufit Re: Panie Stachera 10 punktów 03.11.06, 08:56 wstachera napisał: > Zupełnie nowe i nowatorskie zarazem spojrzenie na kandydatów do Rady. > > Ponieważ od dnia ślubu ja i żona to jedno ciało, liczę, że Pana głos > automatycznie przejdzie na mnie. Poproszę o zdjęcia żon pozostałych kandydatów :) Odpowiedz Link Zgłoś
sdarp Re: Panie Stachera 10 punktów 03.11.06, 13:22 Poruszyliście nowe i ciekawe zagadnienie pierwszych dam miasta ;) Chyba w tej konkurencji wygrał by Stachera. Nie wiem co z Perkowskim - chyba nie jest żonaty. Czy to dyskwalfikacja ? Czy narzeczone, dziewczyny i związki niesakramentalne też upoważniają do bycia pierwszą damą miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_swiatkiewicz Re: Panie Stachera 10 punktów ale ... 03.11.06, 13:50 sdarp napisał: Poruszyliście nowe i ciekawe zagadnienie pierwszych dam miasta ;) Chyba w tej konkurencji wygrał by Stachera. Nie wiem co z Perkowskim - chyba nie jest żonaty. Czy to dyskwalfikacja ? Czy narzeczone, dziewczyny i związki niesakramentalne też upoważniają do bycia pierwszą damą miasta. Robert Perkowski nie jest żonaty. Ale zobaczcie to jego cudo na stronie internetowej "perkowski.pl" w galerii zdjęć prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
grripen Re: Panie Stachera 10 punktów 03.11.06, 13:50 Sądzę, że jest to dyskwalifikacja, bo wówczas rodzą się podejrzenia z zakresu "dlaczego"? :) Ma chłopak przerąbane:) Odpowiedz Link Zgłoś