sz0rstki 19.12.06, 11:09 Widziałem dziś rano, 2 panów zbierających śmieci wzdłuż ulicy Powstańców. Wydaje mi się, sądząc po zielonych "mundurkach", że to pracownicy naszego MZK. Ciekawe czy to jakaś zorganizowana akcja, czy tylko przypadek ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ttjj1 Re: Sprzątanie Ząbek ??? 19.12.06, 21:04 Wcześniej widziano takowych w okolicach centralnych miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0rstki Re: Sprzątanie Ząbek ??? 19.12.06, 22:10 Mówią, że jedna jaskółka wiosny nie czyni... ale czy dwie ? :) Gdyby tak jeszcze dowalić budowlańcom budującym, przynajmniej w południowych Ząbkach, za palenie śmieci na budowach, i posprzątać nasz las... Ech, rozmarzyłem się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pyzaptys Re: Sprzątanie Ząbek ??? 19.12.06, 23:37 Ciekawe czy las tez sprzataja...? Eeee pytanie retoryczne :( Odpowiedz Link Zgłoś
trintaga Re: Sprzątanie Ząbek ??? 20.12.06, 08:37 IMO wypadało by szybciej zrobić Powstańców ... do sprzątania jest qupa ;) innych ulic ... Wystarczy przejechać się Szwoleżerów ... To zalegające błoto na ulicy przy krawężniku to jakaż porażka ... Czy NIKT tego qurna nie widzi ;/ NIKOMU to nie przeszkadza .... remce opadajom ... Odpowiedz Link Zgłoś
sz0rstki Re: Sprzątanie Ząbek ??? 20.12.06, 10:20 Błota na Powstańców pod dostatkiem, jak tylko się "wykurzy", zaraz nawiozą ciężarówki z okolicznych budów... Ci panowie o których wspomniałem, zbierali klasyczne śmieci, butelki, puszki, torebki, pudełka po fajkach... Odpowiedz Link Zgłoś
trintaga Re: Sprzątanie Ząbek ??? 20.12.06, 12:20 nie może być <lol> jakoś nie idzie mi w to uwierzyć ;) myślę że za tym stoi jakaś grupa trzymająca władze ;) Chyba urzędnicy rzadko zapuszczają się na "nasza" stronę Ząbek ;/ Odpowiedz Link Zgłoś