gapciams 19.01.07, 07:18 jak samopoczucie po niezłym wietrzeniu ? wszyscy cali ??? mam nadzieje że nikomu krzywda w mojej oklolicy się nie stała ??? uff byłem w pracy akurat w nocy .... oj działo się działo .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiaewa Re: WICHURA 19.01.07, 08:44 No działo się i dzieje:(. Rano poszłam do sklepu a raczej prawie doleciałam i w sklepie światła nie ma, mąż odwiózł synka do przedszkola i okazało się, że prądu i wody nie ma. Po drodze drzewa poprzewracane. Szok. Ciekawe kiedy to ucichnie?? Uważajcie na siebie i nie chodźcie w miarę możliwości pod balkonami bloków, bo kiedy szłam do sklepu z jednego balkonu spadły donicki z kwiatkami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lmarcinl Re: WICHURA 19.01.07, 10:30 U mojej siostry zerwało dachuwke ceramiczna, całe szczęscie pojedyńcze ilości. U mnie talerz od satelity prawie odleciał ...ale sytuacja pod kontrolą :) . Uważajcie na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomkrt Re: WICHURA 19.01.07, 11:34 Uszkodziło sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu koło kościoła św Trójcy Piłsudskiego/Warszawskiej. Zerwał sie odciąg od sygnalizatora nad jezdnią. sygnalizator zwalił się na jezdnie tarasując jeden z pasów ruchu prawoskręt w ciągu Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś