ktosiuf Re: Netia lepsza niż Neostrada w TP!!!! 25.01.07, 12:41 Ja w to wchodzę. Kończy mi się umowa i mam wybór: 1.albo zostaje w TP, przedłużam umowę i mam Neostrade 256 za 72 zł 2. bezpłatnie rezygnuję z Neostrady i mam Netię 512 za 44,30 zł!!!! Nie widzę innej możliwości....TP nie przygotowało dla mnie żadnej oferty abym chociaż skusił się na dalsze pozostanie z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
aneri7 Re: Netia lepsza niż Neostrada w TP!!!! 25.01.07, 12:49 Już ponad 3 tygodnie czekam na przeniesienie numeru stacjonarnego w TPSA. Dzwoniąc na "błkitna linię" można jedynie się zdenerwować. Daję TP'sie parę dni i rozwiązuje umowę! Odpowiedz Link Zgłoś
piokow6 Re: Netia lepsza niż Neostrada w TP!!!! 26.01.07, 10:40 Czekalem 2 tygodnie od zlozenia wszyskich dokumentow do telepunktu . Ja dostelem wszystkie potrzebne dokumenty od operatora biorcy i nie bylo problemow. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
dragon26 Re: Netia lepsza niż Neostrada w TP!!!! 26.01.07, 09:50 :) normalnie kalka mojej sytuacji:) też 256 i kończy mi się niebawem umowa... Wie ktoś może jak się kontaktować z Netią OSOBIŚCIE? Zna ktoś jakiś ich punkt? Może M1,czy jakiś inny market? Chciałbym się jakoś dokładniej dowiedzieć,co do opłat. Miłego dnia! ------------------------------------------------------------------------------- ...słońce! świeci nad nami!!! Odpowiedz Link Zgłoś