kosmat21 14.09.07, 08:33 Czy ktoś sie orientuje co się dzieje z dr Rębiś? Leczyła mnie od najmłodszych lat..Bardzo fajna kobieta:)Teraz prowadzam do niej synka..Ale od pewnego czasu jest na zwolnieniu..:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdarp Re: co z dr Rębiś???? 14.09.07, 10:23 kosmat21 napisał: > Czy ktoś sie orientuje co się dzieje z dr Rębiś? Leczyła mnie od > najmłodszych lat..Bardzo fajna kobieta:)Teraz prowadzam do niej > synka..Ale od pewnego czasu jest na zwolnieniu..:( Też mnie leczyła jako dziecko. Z tego co wiem to jest bardzo ciężko chora. Nie wiem czy powinienem to pisać na forum, ale to nowotór z licznymi przerzutami :-( Doktor Rębiś potrzebuje teraz naszej modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
athum Re: co z dr Rębiś???? 14.09.07, 10:28 > Z tego co wiem to jest bardzo ciężko chora. > Nie wiem czy powinienem to pisać na forum, > ale to nowotór z licznymi przerzutami :-( > Doktor Rębiś potrzebuje teraz naszej modlitwy. a ja myślę, że potrzebuje raczej dobrego leczenia Odpowiedz Link Zgłoś