kamuza 12.02.08, 13:44 tzw. "spodniarza" do uszycia damskich spodni na miarę. Może być z Warszawy lub okolic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierny_1 Re: Poszukuję sprawdzonego krawca 13.02.08, 14:42 polecam pana Suchodolskiego, który ma zakład w domu w okolicach ul. Powstańców. dokladnie jest to na ostatniej przecznicy Powstańców przed duzym osiedlem JW Construction. Przy Powstańców jest szyld kierunkowy. Ten pan specjalizuje się w szyciu i poprawkach garniturów, jest bardzo dokładny, tylko nie najtańszy. Z tgo co wiem nie zajmuje się innymi sprawami typu suknie, firanki, ale poprawki robi. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty888 Re: Poszukuję sprawdzonego krawca 13.02.08, 23:45 Ja też korzystałem z usług Pana Suchodolskiego i muszę powiedzieć, że zawsze byłem bardzo zadowolony. Gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kama2201 Re: Poszukuję sprawdzonego krawca 14.02.08, 14:49 Zaznaczcie na WikiMapia gdzie to jest.pozdKM. Odpowiedz Link Zgłoś
kamuza Re: Poszukuję sprawdzonego krawca 14.02.08, 15:04 Czy to chodzi o Pana z ul Złotej? www.zumi.pl/566306,Pracownia_Krawiecka._Stefan_Suchodolski,firma.html Odpowiedz Link Zgłoś