7485p 25.06.08, 11:40 Szukam dobrego ginekologa, nie tylko położnika, tzn. takiego który zajmuje się problemami pań nie będących w ciąży, który ma ludzkie podejście do pacjentki i jest dobrym fachowcem. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanik77 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 25.06.08, 12:43 Bardzo polecam dr Małgorzate Gorzałę przyjmującą w Warszawie przy ul.Łuckiej, wpisz w google i tam beda wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
7485p Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 26.06.08, 12:28 Dziewczyny:) bardzo was proszę podzielcie się ze mną namiarami i opiniami o swoich lekarzach. Z góry dziękuję i pozdrawiam. (mechanik77 - dzięki wielkie) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7171 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 26.06.08, 14:04 a ja dziewczyny i chłopaki mam jedna prośbe : jeśli chcecie się zareklamować proszę podejść do sprawy profesjonalnie (ogłoszenia w prasie, internecie itp) ,a nie co jakiś czas odgrzewać na forum temat GINEKOLOGA ! - żenada :( to jest forum poświęcone miastu Ząbki sugeruje przenieść sie na forum "kobiety", "położnictwo" itp i tam dzielić się swoimi opiniami ps. i wiem "mechaniku" że i tak zaraz podasz telefon, e-mail, adres, kod pocztowy ... drogiego Ci lekarza a "mechanik..." - to kobieta czy mężczyzna ?? :)) p Odpowiedz Link Zgłoś
7485p Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 03.07.08, 10:27 Panie piotr7171, pisząc ten post nie miałam zamiaru kogokolwiek reklamować tylko zasięgnąć informacji i opinii. Jak pan szuka specjalisty, jakiegokolwiek, hydraulika na przykład to nie bierze pan pierwszego lepszego z "ogłoszenia w prasie, internecie itp." tylko pyta pan znajomych i prosi pan żeby polecili panu najlepszego jakiego znają, taki też był i mój zamiar. "Jest to forum poświęcone miastu Ząbki" czyli jego mieszkańcom a takim jestem też ja, więc pozwoliłam sobie poprosić innych Ząbkowian o pomoc w mojej sprawie. Bardzo dużo jest postów z prośbą o pomoc lub informacje, co nie znaczy ze są mniej ważne od innych. Bardzo dziękuję wszystkim (powinnam to zrobić na samym początku) którzy odpowiedzieli (lub może jeszcze odpowiedzą)na moją prośbę. A pan piotr7171 powinien cofnąć się po dobre wychowanie do szkoły podstawowej, bo widzę że jest pan z tych "zaczepnych", co to nie mają nic ciekawego do powiedzenia, a raczej mają ale nie na temat i wszędzie wtrącają swoje trzy grosze, próbując ośmieszyć biorących udział w dyskusji (a raczej dyskusjach, bo w innych postach wypowiada się pan w równie niewłaściwy i sarkastyczny sposób). Jeżeli , zamiast przemyśleć swoje postępowanie, odpowie pan znów na ten post będzie to potwierdzeniem mojej powyższej tezy. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7171 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 03.07.08, 12:39 odpowiadam :)) ps. szkoda, ze tyle czasu poswięciła Pani na studiowanie wszystkich moich wypowiedzi nalezało w wyszukiwarce forum wpisać inne słowo Odpowiedz Link Zgłoś
7485p Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 03.07.08, 14:14 :) .... a nie mówiłam ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 26.06.08, 14:42 Ja chodziłam i chodzę do pani dr Piskorz, przyjmuje w Wołominie, bardzo fajna lekarka, z normalnym podejściem, bez potrzeby nie naciąga, nie panikuje, jest rzeczowa i delikatna Odpowiedz Link Zgłoś
mechanik77 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 26.06.08, 17:56 jak ktoś ma problem i wiem jak mu pomóc to dlaczego mam nie napisać lekarza do którego chodzę, ale Ciebie to wszystko interesuje nawet czy jestem kobietą czy mężczyzną, chyba inny był temat na który pisałam..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek252 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 04.07.08, 17:41 Ja polecam dr Leszka Ostrowskiego, przyjmuje w przychodni zdrowia na ul. Orlej (pn., czw. i pt.)i w Zielonce na ul. Kolejowej (prywatnie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kapka1975 Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 09.07.08, 14:41 gorąco polecam p. Beatę Śpiewankiewicz - przyjmuje na Saskiej Kępie dzięki niej mam już 10 m-czną córę a staraliśmy się bardzo długo Odpowiedz Link Zgłoś
210369.b Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 20.07.08, 17:52 Polecam dr.Romeyko pracuje na Karowej,a przyjmuje na Łuckiej. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agatamta Re: Szukam dobrego specjalisty ginekologa 30.07.08, 21:52 A może ktoś wie czy w ząbkowskim Beta-Medzie przyjmuje jakiś rozsądny lekarz ginekolog??, Odpowiedz Link Zgłoś