kamelia07 05.01.09, 12:59 Niezły numer. www.tvn24.pl/-1,1580062,0,1,polonia-zabki-zagra-na-wiosne,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netgater Re: Polonia Ząbki zagra na wiosnę? 05.01.09, 13:43 Dobre ;-) Nie wiem czy budżet miasta wytrzymałby budowę dwóch stadionów - jednego dla drużyny w ekstraklasie, drugiego w I lidze :-) A może Polonia dołożyłaby się do budowy trybuny stadionu w Ząbkach Dolcanu i wspólnie korzystały z boiska? Mogłoby to odciążyć miasto. -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ang-el-ika Re: Polonia Ząbki zagra na wiosnę? 05.01.09, 14:12 Polonia w Ząbkach? A zawsze mi się wydawało, że to pro-legijne miasto :] :] :] Odpowiedz Link Zgłoś
netgater Re: Polonia Ząbki zagra na wiosnę? 05.01.09, 14:39 Pewnie większość kibicuje Legii, ale business is business. Jeśli prezes Wojciechowski (JW Construction) dorzuci się do budowy ząbkowskiego stadionu - zacznę kibicować Polonii. Swoją drogą - pamiętam, że kiedyś chyba jeszcze w czasach Ząbkovii, pojawiał się też termin "Polonia Ząbki", nie pamiętam w jakich okolicznościach, ale pamiętam że było coś takiego. Może ktoś - ze starych ząbkowian - kojarzy? -------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_dolcan Re: Polonia Ząbki zagra na wiosnę? 05.01.09, 16:22 netgater napisał: "Jeśli prezes Wojciechowski (JW Construction) dorzuci się do budowy ząbkowskiego stadionu - zacznę kibicować Polonii." Czytam, czytam i.. nie wierze! Odpowiedz Link Zgłoś
ang-el-ika Re: Polonia Ząbki zagra na wiosnę? 05.01.09, 17:02 >netgater napisał: >"Jeśli prezes Wojciechowski (JW Construction) dorzuci się do budowy >ząbkowskiego stadionu - zacznę kibicować Polonii." Hmmm. Ja się tak łatwo nie dam kupić. Ząbki wybudują stadion i bez pomocy KSP. Wesoło by było, jakby się Polonia przeniosła do Ząbek, a całe Ząbki były za Legią :D Odpowiedz Link Zgłoś