1handlowy 16.04.09, 16:04 drodzy mieszkańcy pragnę zaapelować do wszystkich, o wyrzucanie śmieci do koszy , przy bloku C jest wielka gromada śmieci wyrzucanych przez mieszkańców i ekipy remontujące Wasze mieszkania -czy to Wam nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan147 Re: mieszkańcy osiedla 16.04.09, 16:52 Mnie również zainteresowała ta sterta odpadów budowlanych i doszedłem do wniosku, że są to odpady z drugiego etapu budowy. Proponuję zgłosić sprawę administratorowi osiedla niech wyjaśni sprawę i usunie śmieci, lub niech powiadomi deva aby usunął swoje śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: mieszkańcy osiedla 16.04.09, 18:17 administrator osiedla został poinformowany, poniewaz nie są to odpady z II etapu jutro maja byc wywiezione aczkolwiek mamy ponieść za to dodatkowe koszty taką informację dzisiaj otrzymałam Odpowiedz Link Zgłoś
hiwa Re: mieszkańcy osiedla 16.04.09, 20:24 mówicie o śmieciach pomiędzy blokiem C i E przy siatce ogradzającej II etap ??? Jeżeli tak to są to śmieci z II etapu, możliwe że ktoś się tam dorzucił, ale są to śmieci które leża od momentu ocieplania i tynkowania E i F, jeżeli o te chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasa Re: mieszkańcy osiedla 16.04.09, 22:02 dokładnie to są w większości śmieci z II etapu !!!!!! ta paskudna kupa powstała zaraz jak ruszyły ponownie prace na II etapie. Każdy wyrzucał tam co chiał.... Odpowiedz Link Zgłoś
1handlowy Re: mieszkańcy osiedla 21.04.09, 19:36 nie do końca sie z tym zgodzę , że to są śmieci z II etapu , bo codziennie widzę kto z sąsiadów wyrzuca tam śmieci bo tak ciężko zejść do garażu.Przykro że mieszkańcom nie przeszkadza ta okropna góra smieci a wręcz sami ją powiększają Odpowiedz Link Zgłoś