jolik_3 11.08.09, 12:09 szukam,dobrego i uczciwego mechanika samochodowego w Ząkach lub okolicy.czy możecie coś doradzić???dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qba_zabki Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 12:39 Polecam mały warsztat na rogu Wyszyńskiego i Wigury (blisko kościoła Miłosierdzia Bożego i pizzerii La Festa). Tel.: 501168888. Ja i kilku znajomych serwisujemy u tego pana samochody i jesteśmy zadowoleni. Ma niskie ceny i nie naciąga na niepotrzebne naprawy. Polecam, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 12:50 dziękuję napewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 13:00 coś strasznie mi skrzypi podczas jazdy z tyłu prawdopodobnie usterka niewielka ale trzeba zrzucić sprężynę i kołoi ciekawe jaki będzie koszt takiej naprawy jakaś tam uszczelka poszła.dziękuję za propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 13:05 zapomniałam nadmienic ze to fiat palio jolik_3 napisała: > > coś strasznie mi skrzypi podczas jazdy z tyłu prawdopodobnie usterka > niewielka ale trzeba zrzucić sprężynę i kołoi ciekawe jaki będzie > koszt takiej naprawy jakaś tam uszczelka poszła.dziękuję za > propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
qba_zabki Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 15:04 Szczerze mówiąc - nie mam pojęcia co to może być. Nie znam się na skrzypieniach w kole ;) Robocizna u tego pana jest tania. Części do Fiatów raczej też, wiec trzeba po prostu podjechać. Pozdr, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
bartek9630 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 11.08.09, 15:18 Z tego co widzę to warsztat chyba zamkniety.Pewnie pan Szczepan odpoczywa w Krynicy.Również polecam,to porządny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapatrycja Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 12.08.09, 10:59 A ja polecam mechanika pana Tomka, który ma swój warsztat na ul. Lipowej 26. Obsługa profesjonalna, szybka i tania. Polecam. . Oprócz mechaniki zajmuje się również wulkanizacją. Tel. 504427810 pan Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_man Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 10.05.15, 12:12 A ja pana Tomka nie polecam fajny, ale efekty pracy wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
2.justyna Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 12.08.09, 15:31 Ja korzystam z warsztatu przy Błękitnej, mechanik chyba złota rączka o czym świadczą kolejki do niego, ale chyba reklama nie potrzebna bo moze maja już dość roboty Odpowiedz Link Zgłoś
jolik_3 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 13.08.09, 22:41 dziękuję za tak szeroki odzew.napewno wykorzystam te informacje.bardzo dziękuję jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
i_mayeros Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 21.04.10, 12:32 Ja polecam mechanika samochodowego na ul. Lipowej 26. Sam korzystam z jego usług i jestem bardzo zadowolony. Można tam wykonać również diagnostykę komputerową każdego auta. Oto strona warsztatu mechanika-samochodowa-zabki.pl Mayeros Odpowiedz Link Zgłoś
kriis.borowski Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 21.04.10, 14:09 Też polecam pana Tomka, szybko, tanio i solidnie. Odpowiedz Link Zgłoś
i_mayeros Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 21.04.10, 14:28 Ja polecam mechanika samochodowego na ul. Lipowej 26. Sam korzystam z jego usług i jestem bardzo zadowolony. Można tam wykonać również diagnostykę komputerową każdego auta. Oto strona warsztatu www.mechanika-samochodowa-zabki.pl Mayeros Odpowiedz Link Zgłoś
oopinie Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 10.05.15, 12:24 znajomy robił gdzieś przy błękitnej nie wiem dokładnie u którego mechanika - popsuli mu część w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
oopinie Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 10.05.15, 12:38 Orla - nie polecam nawet opon wyważyć nie umieją solidnie i wszystko co naprawiali poprawiał inny mechanik Lipowa - nie polecam przy jednej z napraw jedno naprawione drugie uszkodzone, po kilku miesiącach zobaczyłem, że część sobie leży odkręcona na szczęście nie spadła i przez ten nieprzykręcony element wymagane rozebranie całego mechanizmu (droga sprawa). Inna naprawa nie przyniosła efektu. Mazowiecka - nie polecam mimo zwracania uwagi nawet nie potrafią wyważyć kół więc zrezygnowałem... Błękitna - tutaj jest trzech to jeden z nich popsuł znajomemu część i musiał nową kupować i gdzie indziej robić (droga sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
oopinie Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 10.05.15, 12:50 A jeszcze AutoGlob po wstępnej rozmowie zrezygnowałem i niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
artmich11 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 12.05.15, 15:33 Grudziąż A. K. Mechanika Pojazdowa Wigury 29, 05-091 Ząbki, Odpowiedz Link Zgłoś
artmich11 Re: dobry mechanik samochodowy w Ząbkach 12.05.15, 15:54 www.bmw-service-autorawski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś