patryk_01 07.09.09, 14:23 Czy ktoś z mieszkańców ma może kablówkę od któregoś z naszych dostawców. Zastanawiam się nad założeniem ale nie do końca się orientuję na co możemy liczyc na naszym osiedlu:) Dziękuję za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-olenka Re: Kablówka 07.09.09, 14:25 nie mieszkam na osiedli :), ale ja mam założone UPC Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Kablówka 07.09.09, 15:41 Jeśli masz możliwość założenia UPC to się nawet nad czymś innym nie zastanawiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rifley Re: Kablówka 08.09.09, 12:41 Gdybym miał możliwość wybrać co innego niż UPC wybrał bym N-kę. UPC jest drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
chudzini Re: Kablówka 08.09.09, 13:26 Na pierwszy rzut oka wydaje się drogie, jednak jeśli weźmiesz zarówno telewizję, internet i telefon to dostajesz spory rabat. Na przykład za najdroższy pakiet telewizji z HD (bez pakietu HBO, ale z pakietem Canal+) płacę nie bajońskie 140 zł, a 80zł. UPC ma też internet w przyzwoitych cenach i zdecydowanie szybszy niż konkurencja - 15 Mb/s to 90zł minus rabat. Radzę nie zwieść się wysokimi cenami, tylko zadzwonić i spytać co maja do zaoferowania. Jestem stałym klientem od dawna, ale gdy zaproponowali mi nową ofertę to mi szczęka opadła, bo nie zamierzałem nawet zmieniać tv z analogowej choćby na samą cyfrową z powodu wysokiej ceny. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś