Dodaj do ulubionych

Caretero Ibiza

04.02.11, 12:40
Czy ktoś miał do czynienia z tym fotelikiem? Zastanawiam się nad jego kupnem. Błagam, nie piszcie mi, że mam kupić fotelik za 1000zł, bo tańszy nie daje żadnej gwarancji jakości. Proszę o informacje o tym konkretnym modelu, ewentualnie o polecenie czegoś w podobnej cenie z pochylanym siedziskiem.
Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi!
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Caretero Ibiza 04.02.11, 13:50
      Caretero to jest to samo cudo co Coneco i wiele innych foteli z chińskim pochodzeniem. Będziemy pisać, że to jest kiepskie na maxa bo tak jest. Do 500zł masz do wyboru z markowych Maxi-Cosi Priori z tańszych Nania lub ferrari lub fisher price Cosmo. Do jakiego samochodu?
      • nikka.1983 Re: Caretero Ibiza 04.02.11, 13:58
        Fiat Brava 1998r. Wiem, że w tej kwestii nie warto oszczędzać, ale czasami zwyczajnie nie ma wyboru.
        • emma6666 Re: Caretero Ibiza 05.02.11, 13:03
          jak chcesz przeprowadzać crash test na własnym dziecku to czemu nie, może być caretero
        • wiola_wd Re: Caretero Ibiza 06.02.11, 05:31
          a może jednak warto trochę odłożyć i kupić droższy, chociażby Maxi Cosi Priori, około 450zł (albo Proiri XP, droższy o jakieś 200zł) - ten fotelik pasuje do większości samochodów.
          Według sygnaturki twoje dziecko ma jeszcze minimum 3-4 miesiące do zmiany fotelika na taki montowany przodem, może warto dozbierać trochę funduszy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka