ilhenny 08.03.11, 15:45 wyjechałem na szkolenia i targi do Brna więc mam ograniczony dostęp do sieci, wrócę w sobotę, mrukumaster mam nadzieję że pomoże wszystkim nie gryźć się i nie kopać bo postawię do kąta Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falcon_eye Re: ograniczony dostęp 08.03.11, 15:47 O, to czekam z niecierpliwością na relację Baw się dobrze! Odpowiedz Link
ilhenny Re: ograniczony dostęp 09.03.11, 16:20 nowych fotelików nie ma, ale zrobię troszkę zdjęć nowych wózków na szybko jeszcze przed targami bo się wszyscy rozkładają jest nowa kolekcja X-Landera i nowe wózki Jedo Britax Jane TFK i Silver Cross Odpowiedz Link
ilhenny Re: ograniczony dostęp 10.03.11, 09:04 jak będziesz grzeczny to dostaniesz lizaka i katalogi Odpowiedz Link
ilhenny Re: ograniczony dostęp 10.03.11, 18:51 fotoforum.gazeta.pl/photo/7/se/gd/ni40/TYxFbc7C1M0BrTYG7X.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/7/se/gd/ni40/B9bzuPibnBepfBrJjX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/7/se/gd/ni40/P0nwtqTuOj74iPSojX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/7/se/gd/ni40/6arn9rSG8meMaOhTbX.jpg fotoforum.gazeta.pl/photo/7/se/gd/ni40/XG40FMTSsXaLnW9inX.jpg Odpowiedz Link
falcon_eye Re: ograniczony dostęp 10.03.11, 20:10 łee... na razie same dizajnerskie porażki A tylne koła w Jedo to porażka podwójna. Ale przynajmniej o daszku przeciwsłonecznym w końcu pomyśleli. Odpowiedz Link
mrukumaster Re: ograniczony dostęp 11.03.11, 10:11 Hehe Jedo połączyło Fyna 4 DS z Emmaljungą Big Star. Ciekawi mnie wyważenie tego wózka bo różnica kół spora. A ten daszek to taki pic na wodę bo jeżeli reszta jest tak jak było to mocno będzie dalej zakrywać jak dziecko jest troszkę przesadzone. Tako też ładny wózek klasyczny zrobiło ale to właśnie takie dla rodziców co lubią się "pokazać". Kurde ciekawe czy m isię uda kiedyś na jakieś targi pojechać w końcu. Odpowiedz Link