Dodaj do ulubionych

tanie - dobre foteliki

30.03.11, 15:20
witam
pytanie czy istnieja tanie a zarazem bezpieczne foteliki? w podstawowych grupach wagowych:
0-13, 9-18, 15-36 oraz 9-36. co maja zrobic rodzice których zwyczajnie nie stać na fotelik romera, maxi cosi, be safe itp? czy jest cos innego oprócz niani, która oceny ma niby dobre ale co do wygladu i jakosci nie jestem przekonana;/ mozecie polecic cos w kazdej z powyzszych grup? najdrozej wychodzi chyba grupa 9-18 a najtaniej 15-35? chodzi o nowe fotele
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 15:41
      Nania z lini Plus lub Luxe, Nania w wersji Ferrari lub Fisher price smile

Fotel 0-13kg Be one sp ma 4*
      fotel 9-18kg Driver SP lub Cosmo 3*
      fotel 9-36kg Beline sp lub racer sp 3*
      Fotel 15-36kg Befix sp 3*
      Nic tańszego o podobnych ilościach gwiazdek na tą chwil w Polsce się nie kupi
      • jaszczurka_bez_jadu Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 16:04
        dziękuje własnie o taką odpowiedz mi chodziłosmile może głupie pytanie ale od jakiej firmy jest ten skrót SP ;/ czy te fotele znajdziemy w sklepach stacjonarnych zeby obejrzec czy tylko net w kupno w ciemno?
        • ilhenny Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 16:11
          sp to skrót side protect ochrona boczna
      • jaszczurka_bez_jadu Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 17:46
        a czy moge prosic o linki do podanych fotelików
        • jaszczurka_bez_jadu Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 17:52
          dziękuje juz wszystko przejrzałam, a czy jest cos oprócz niani, któro jest w miarę bezpieczne tzn 3-4 gwiazdki a także w podobnych lub ewentualnie trochę wyzszych cenach
          • ilhenny Re: tanie - dobre foteliki 30.03.11, 20:01
            niestety Nanie czyli foteliki Team-Tex trzeba umieć kupować bo są tanie i z nich trzeba wybrać najlepsze
            inne firmy mają zawsze jakieś promocje jednak trudno coś znaleźć w dobrej cenie w klasie 9-18
            łatwo w 15-36
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka