progesteronek 30.03.11, 20:45 Witam, co sadzicie o tym foteliku 15-36kg? czy jest bezpieczny. Syn ma 3,5 roku 98 cm i 15 kg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhenny Re: Cybex free 30.03.11, 21:28 skoro ma 4* to jest bezpieczny czy wygodny i warty 300 zł no cóż kwestia gustu Odpowiedz Link
renowa Re: Cybex free 30.03.11, 22:06 Oglądałam go ostatnio bo sama rozważałam zakup Cybexa. I powiem szczerze, że jak dla mnie to wyglądowo jest niezbyt. Dużo fajniej prezentuje się Cybex Solution X, jednak po przeczytaniu kilku opinii nt tego ruchomego zagółwka, który nie do końca spełnia swoją funkcję to odpyściałam Cybexa. Dołoże 150zł i kupię CasualPlay Protector, który przy Cybexie prezentuje się o niebo lepiej. Renia Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Cybex free 31.03.11, 08:36 Właśnie to jests cały myk Cybexa. Nie jakoś super wykonane, bezpieczne foteliki. Wystarczy dodać nawet 60zł i masz już Romera Kid który wykonaniem bije o 2 klasy na głowę Cybexa. Albo nawet tańszy Sunshinekid monterey który moim zdaniem lepiej wykonany jest od Cybexa ale to oczywiście wszystko kwestia gustu. Odpowiedz Link