Dodaj do ulubionych

Inspekcje fotelików

06.06.11, 15:45
Mapka i kalendarz imprez
Obserwuj wątek
    • jotka_k Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 16:39
      w Krakowie rzecz jasna nie ma...
      • aniakoles Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 18:31
        w trójmieście też niesad
        • ilhenny Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 18:59
          w 3miasto, Krakowie i innych dużych miastach są targi i na tych imprezach często jest Paweł z ekipą, jak nie to zawsze są spece firmowi i pomogą zamontować i dopasować fotelik
        • bitabob Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 19:15
          Stegna i Krynica morska jest całkiem blisko smile Ją mieszkam w Kwidzynie i będę.
          • emma6666 Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 21:17
            W Opolu oczywiście doopa, nawet we Wrocku nie ma. Ech...
            • ktm123 Re: Inspekcje fotelików 06.06.11, 21:43
              ja załapałam się w Wwie w maju- dowiedziałam się wieczór eprzed. Inspekcje odbywały się podczas imprezy dla dzieci. Oprócz inspekcji możan było pytac bez konca i Paweł z ekipą cierpliwie udzielali odpowiedzi smile
              • mrukumaster Re: Inspekcje fotelików 07.06.11, 07:53
                We Wrocławiu pewnie będzie na targach Mother & Baby smile
    • krzysiowa_mama Re: Inspekcje fotelików 07.06.11, 11:54
      A w Lublinie tez w ramach jakiejś imprezy, czy targów? Bo mi mapka wskazuje centrum miasta. Będę bardzo wdzięczna za informacje.
      • bitabob Kto pyta nie błądzi 07.06.11, 12:44
        Tak się wszyscy skupili na mapce, że pewnie nikt nie czytał opisu po lewejwink
        "Imprezy w ramach kampanii KR BRD "Włącz myślenie - zapnij pasy"
    • bitabob Re: Inspekcje fotelików 07.06.11, 13:06
      No to szykuje nam się pierwsza tak duża kampania społeczna dotycząca fotelików w Polsce. Powiem że szacun, bo jednak ktoś musiał to wychodzić. Pewnie wiecie że oficjalnie KR BRD po przeprowadzeniu badań myślała ze problem fotelików to margines? Tak to jest kiedy zadaje się pytanie respondentom "Czy przewozi pan/pani dziecko w prawidłowo?" kiedy powinno brzmieć "w prawidłowo zamontowanym foteliku?" Wg PBS 62% dzieci przewożonych jest ok? To chyba te pozostałe 38% mieszka w Kwidzyniesmile Dlatego w obawie że należe do tej grupy, czym prędzej udam się do Stegny lub Krynicy M. Mieszkańcom 3miasta taka wycieczka też dobrze zrobismile
      • monna16 Re: Inspekcje fotelików 08.06.11, 13:36
        Te pozostałe 38% podziel na 2 bo w Stg też masakra! Nam Krynica nie pasuje (wczasy) ale jak nic pilnego nie wypadnie to będziemy w Stegnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka