Dodaj do ulubionych

dwa pytania

11.10.11, 20:03
Moje dziecko ma rok i jest chudzinka: 8kg i 78cm. Jezdzi nadal w foteliku-nosidelku.
I w zwiazku z tym chce zapytac czy czekac ze zmiana fotelika do momentu kiedy osiagnie on wage 9kg.
I druga sprawa to jaki radzicie fotelik do vw golf V plus z isofixem, zeby byla tez mozliwoscia przypiecia pasem. Przodem czy tylem do kierunku jazdy? Wiem ze tylem bezpiecznie, ale dziecko nie lubi jezdzic samochodem bo nic nie widzi siedzac tylem i mialam nadzieje ze jak sie przesiadzie do nowego fotelika to zainteresuja go widoki i bedzie spokuj.
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: dwa pytania 11.10.11, 20:30
      jak słusznie zauważyłaś nie lubi jeździć bo nic nie widzi, fotelik tyłem do 18 kg rozwiązuje ten problem i dziecko siedząc wyżej widzi ciekawości za oknem,
      więc spokojnie rozejrzyj się za fotelikiem tyłem, na fotelik przodem musisz zaczekać
      • kwap666 Re: dwa pytania 11.10.11, 22:49
        ilhenny to taki dobry czlowiek ze nie robi sobie reklamy ale wiem ze ma fajny fotel w dobrej cenie, akurat dla twojego dziecia tongue_out
      • klarci Re: dwa pytania 12.10.11, 17:32
        podpisuję się.
        zmiana fotelika z 0-13 na 0-18 tyłem rozwiąże problem z maluchem. a dokładnie z marudzeniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka