Dodaj do ulubionych

Roemer King Plus 2010-2012?

06.11.11, 22:11
Witam Szanownych Forumowiczów,

Przymierzam się do kupna Roemera King Plus ale tę prostą zdawałoby się czynność komplikuje mi ilość modeli tego fotelika. Sprzedawcy oferują bowiem wersje z roku 2010, 2011 a nawet 2012. Dodatkowe wątpliwości budzi fakt, że starsze modele potrafią być znacząco droższe od nowszych (u różnych sprzedawców).

Przebiłem się więc przez forum i inne bazy wiedzy i wydaje mi się, że wiem już mniej więcej na czym polegają różnice między King Plusem 2010 a 2011. Ale co z 2012? Czy Roemer wypuścił w ogóle taki model, czy to po prostu chytra sztuczka sprzedawców próbujących wciskać ciemnotę, czyli fotelik "zeszłosezonowy" pod nową nazwą, zakładając że klient i tak się nie zorientuje?

Takie oferty można znaleźć chociażby na największym w tym kraju portalu aukcyjnym: "Fotelik samochodowy Roemer King Plus Trendline 9-18 kg - model 2012". Co o tym myśleć?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • ilhenny Re: Roemer King Plus 2010-2012? 06.11.11, 22:34
      jest tu na forum już rozpiska co będzie w przyszłym roku a powtórzą się kolory nawet nazwy będą takie same
      jeśli sprzedawca jest taki sprytny to poproś o Lise albo Maxa

sprawdziłem oczywiście są to foteliki 2011
      • czaczaczacha Re: Roemer King Plus 2010-2012? 06.11.11, 23:56
        O, dzięki za szybką reakcję.
        Mącą ludziom w głowach, kanciarze. W takim razie olewam gości i pozwolę sobie uderzyć do Ciebie na priva.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka