Dodaj do ulubionych

org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix

24.07.12, 14:39
Chciałabym kupić orginalną tapicerkę do tego fotelika (nową lub używaną w bardzo dobrym stanie dla chlopca) . Na stronie firmowej polskiego przedstawiciela są bardzo drogie.
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 24.07.12, 17:32
      Wszędzie tyle samo zapłacisz bo każdy sklep weźmie od tego właśnie dystrybutora smile
      • thea19 Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 28.07.12, 09:12
        ja swoja sprzedalam za 150zl. byla kompletna z wkladka i otulinkami.
        czasem sie trafiaja z fotelikow powypadkowych na all.
        • katigr Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 31.07.12, 09:18
          słyszałam, ale jakoś nic nie ma oprócz nowych nieorginalnych, szytych w Polsce. Dziwi mnie natomiast sytuacja że komisy sprzedają używane foteliki z nowymi orginalnymi tapicerkami za 200 zł.
          • dol-ger Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 31.07.12, 14:26
            Te foteliki są z niewiadomego źródła i nigdy nie ma pewności czy nie brały udziału w wypadkach. Zapytaj czy nie sprzedaliby samej tapicerki, albo poluj na jakiś tani używany fotelik, który tapicerkę ma ok, oczywiście ten sam model smile
          • thea19 Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 02.08.12, 22:25
            ja sie pytalam w serwisie o cene nowej tapicerki i cena nie byla zachecajaca, nie jest mozliwe sprzedawac za 200zl fotelik z nowa tapicerka, skoro samo obicie tyle kosztuje.
            albo sa uzywane ale dobrze wyprane albo jakies bardzo stare kolory z wyprzedazy. nowe tapicerki maja inne metki i tkaniny.
    • 1mzeta e-bay uk 05.08.12, 18:06
      Tam jest takowych dużo. Są też sprzedawcy, którzy zgadzają się na wysyłkę za granicę jeśli nie masz nikogo w UK kto może dla ciebie dokonać zakupu i ci przesłać.
    • katigr Re: org. tapicerka do maxi cosi cabrio fix 08.08.12, 11:19
      Na ebuy.uk są. Więc będę polować. Dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka