kamyyy 23.04.13, 15:14 Witam, który fotelik 9-18 będzie lepszy? Używany Romer King Plus czy nowy Chicco Xpace? Samochód to: Volvo s60. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabina_online Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 16:08 może maxi cosi priori sps w cenie chicco? dla jakiego dziecka? Odpowiedz Link
kamyyy Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:14 To było szybka akcja Chicco wygrało Nikt w okolicy nie sprzedaje obecnie Romera, fotelikom nie wiadomo skąd na aukcjach nie ufam, a Chicco jest nowe, niuzywane, mały chyba dobrze się w nim czuje. dziecko ma 11 mies, 9,5 kg. pozdrawiam, ps. nad Maxi Cosi myśłałam ze względu na cenę, ale ta marka jakoś do nas nie przemawia. Odpowiedz Link
zuza-nka88 Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:32 a chicco do ciebie przemawia? bo do mnie nie po wpadce z proximą popatrz na filmik z testów na yt i podejsciu do tego iz go nie wycofaja dla mnie nie istnieja był o nich nawet reportaż w uwadze o podrózowaniu w niebezpiecznych fotelikach a poza tym firma to nie wszystko aktaulnie mam mc ale kolejny pewnie bedzie innej firmy bo wazniejsze od marki jest bezpieczenstwo Odpowiedz Link
kamyyy Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:54 a gdzie ja powiedziałam, że marka jest najważniejsza? zarówno Chicco Xpace jak i Maxi Cosi Priori Sps mają 3 * za bezpieczeństwo... Odpowiedz Link
zuza-nka88 Re: Chicco czy Romer? 24.04.13, 07:44 cyt" ps. nad Maxi Cosi myśłałam ze względu na cenę, ale ta marka jakoś do nas nie przemawia. " a przymierzyłas do auta? Odpowiedz Link
kamyyy Re: Chicco czy Romer? 24.04.13, 08:27 Fotelik "siedzi' w samochodzie już. Maxi Cosi po prostu nie lubię i już. Odpowiedz Link
mrukumaster Re: Chicco czy Romer? 25.04.13, 19:10 To może zacznijmy od pytania do jakiego samochodu potrzebowałaś fotelik? Odpowiedz Link