Dodaj do ulubionych

Chicco czy Romer?

23.04.13, 15:14
Witam, który fotelik 9-18 będzie lepszy? Używany Romer King Plus czy nowy Chicco Xpace? Samochód to: Volvo s60.
Obserwuj wątek
    • sabina_online Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 16:08
      może maxi cosi priori sps w cenie chicco? dla jakiego dziecka?
      • kamyyy Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:14
        To było szybka akcja Chicco wygrałosmile Nikt w okolicy nie sprzedaje obecnie Romera, fotelikom nie wiadomo skąd na aukcjach nie ufam, a Chicco jest nowe, niuzywane, mały chyba dobrze się w nim czuje. dziecko ma 11 mies, 9,5 kg. pozdrawiam,

ps. nad Maxi Cosi myśłałam ze względu na cenę, ale ta marka jakoś do nas nie przemawia.
        • zuza-nka88 Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:32
          a chicco do ciebie przemawia? bo do mnie nie po wpadce z proximą popatrz na filmik z testów na yt i podejsciu do tego iz go nie wycofaja dla mnie nie istnieja był o nich nawet reportaż w uwadze o podrózowaniu w niebezpiecznych fotelikach

a poza tym firma to nie wszystko aktaulnie mam mc ale kolejny pewnie bedzie innej firmy bo wazniejsze od marki jest bezpieczenstwo

https://www.suwaczki.com/tickers/km5sf71xp0ot7zmw.png
          • kamyyy Re: Chicco czy Romer? 23.04.13, 21:54
            a gdzie ja powiedziałam, że marka jest najważniejsza? zarówno Chicco Xpace jak i Maxi Cosi Priori Sps mają 3 * za bezpieczeństwo...
            • zuza-nka88 Re: Chicco czy Romer? 24.04.13, 07:44
              cyt" ps. nad Maxi Cosi myśłałam ze względu na cenę, ale ta marka jakoś do nas nie przemawia. "

a przymierzyłas do auta?
              • kamyyy Re: Chicco czy Romer? 24.04.13, 08:27
                Fotelik "siedzi' w samochodzie już. Maxi Cosi po prostu nie lubię i już.
                • mrukumaster Re: Chicco czy Romer? 25.04.13, 19:10
                  To może zacznijmy od pytania do jakiego samochodu potrzebowałaś fotelik?
    • kamyyy Re: Chicco czy Romer? 26.04.13, 10:39
      Było w pytaniu podane. Volvo s60.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka