malinowalady16 12.01.21, 21:50 Witam, poszukuje fotelika do mazdy 3 hatchback z 2003 roku dla niemowlęcia. Jaką firmę polecacie? Jaki fotelik Wam pasuje do Mazdy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tylempl Re: fotelik mazda 3 hatchback 2003 rok 14.01.21, 16:30 Modeli cała masa. Z bazą czy bez ? Na pasy czy na Isofix? Tylko łupinka czy potem chcesz dalej bezpiecznie podróżować tyłem do kierunku jazdy ? Wzrost pasażera z przodu ? Lepiej zobacz sklep specjalistyczny w okolicy niż dobierać przez Internet. Zerknij na formularz.tylem.pl lub przyjedź do nas do www.Tylem.pl. Chętnie pomożemy Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama