yoma 28.02.12, 12:53 obudzi się takie zielsko, chociaż nikt go o to nie prosił, i trzeba reanimować, a że nie ma gdzie postawić, to już zielska nie obchodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocia_noga Re: Wiosna, kurcze 28.02.12, 14:15 E, przestańcie już, u mnie niby plusowo, ale śniegu znowuż napadało. Nic nie wychodzi oprócz starych tulipanów, które mam gdzieś. Odpowiedz Link
asta6265 Re: Wiosna, kurcze 28.02.12, 15:17 U mnie też dzisiaj brzydko. Cały dzień pada deszcz i dżdżysto bardzo. Odpowiedz Link
yoma Re: Wiosna, kurcze 28.02.12, 15:42 U mnie śnieg, a zielsko się w przechowalni obudziło. Chciałam budzić dopiero w kwietniu... Odpowiedz Link
bakali Re: Wiosna, kurcze 28.02.12, 15:48 U mnie głęboka jesień, mgłę to można kroić nożem. I zimno, wiatr wieje, na termometrze marne 5 stopni. Zielsko w przechowalni bardzo wyraźnie komunikuje, że zamierza zakwitnąć w trybie natychmiastowym. Nawozu mu dałam, niech kwitnie, skoro mu się tak spieszy. Odpowiedz Link
yoma Re: Wiosna, kurcze 28.02.12, 16:45 Ja ci powiem, marne 5 stopni w lutym... Które zielsko, granat? [no wiem, wiem...] Odpowiedz Link
bakali Re: Wiosna, kurcze 29.02.12, 08:57 > Które zielsko, granat? [no wiem, wiem...] Ależ skąd. Granatowiec :P :D Pąki naprodukował na końcówkach gałązek, są coraz większe. A słońca i ciepła nagle zabrakło, na pewno powyciąga się teraz jak przeżuta guma Donald. Odpowiedz Link
lellapolella Re: Wiosna, kurcze 29.02.12, 11:45 dziś prawdziwa wiosna:) jakieś cebulowe wystawiają nosy, ostróżki i firletki kombinują już całkiem wyraźnie- nadchodzi czas wkroczenia z sekatorem:) Odpowiedz Link
yoma Re: Wiosna, kurcze 29.02.12, 14:03 Wiosna cieplejszy wieje wiatr Wiosna znów nam ubyło lat wszystko kwitnie wkoło, i ja i tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ale fajnie! Marcela siedzi na balkonie i się przeciąga. Pierwszy raz w tym roku :) Odpowiedz Link