leloop 01.01.16, 10:28 podobno ma to być rok przełomowy, życzmy sobie zatem samych dobrych przełomów :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edziakrys Re: z nowym rokiem ... 01.01.16, 16:04 U mnie aż strach się bać: w Sylwestra M popalił swój NOWY (kosztowny) sweterek petardami, inne wybuchły mu w ręce (drobne skaleczenia i poparzenie) a dziś spadł mu laptop i umarł. Laptop znaczy się... Aż sie boję co się może wydarzyć do grudnia ;) Oby dla innych (ogrodników) był przełomowy ale tylko i wyłącznie w tą dobrą stronę :) Odpowiedz Link
leloop Re: z nowym rokiem ... 01.01.16, 18:41 Petardy to karaboska, z szacunku dla mlodszych braci nie strzelamy. Laptok rzecz nabyta, mój też w szpitalu od dwóch tygodni, odzwyczajam się i dobrze mi z tym ;) Może tym samym wyczerpaliscie tegoroczny limit nieszczęść, czego Wam życzę. My początek zeszłego roku skończyliśmy w izbie przyjęć, kuzynka w której samochodzie jechała nasza córka miała wypadek. Skończyło sie na kołnierzach usztywniajacych i strachu ale samochód poszedł w odstawkę. Rok był całkiem przyzwoity :) Odpowiedz Link
lellapolella Re: z nowym rokiem ... 01.01.16, 22:11 A nie powiedziały czasem, w którą stronę się będzie przełamywał?:P My też nie strzelamy, zresztą, co by nie mówić, Sylwester to nie moja bajka, zdecydowanie. No to, żeby się temu roku przełamało właściwie, moje panie, a ludziom żyło z nadzieją. Odpowiedz Link
edziakrys Re: z nowym rokiem ... 02.01.16, 09:54 Amen! Mój pies za to uwielbia Sylwestra! Serio! Muszę go ostro trzymać, bo jest zawsze tam gdzie największy huk i światła; wystarczy zapalić zapalniczkę a on już przeszczęśliwy bo sie będzie działo. Kiedy z nim wyszłam ok 23 jakieś 150m dalej sąsiedzi zrobili sobie pokaz sztucznych ogni; ledwo kupę zrobił! tak popierniczył jakby go sam diabeł gonił! Bałam się ze do pyska weźmie i go rozwali! A pies radosny jak poranek, poszczekiwał,skakał jak sarenka :) Musiałam poczekać aż wszystko wystrzelają (Dzieci!!!!! pukaweczki w rękach trzymały), psa na ręce i do domu. To miałam sportowego Sylwka! Odpowiedz Link