cafe_lorafen 17.03.04, 09:31 Czy ktos z Was bierze srodki przciwpsychotyczne i jak sie po nich czujecie ? Ja sama nie wiem czy czuje roznice czy nie :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixus Re: neuroleptyki 17.03.04, 14:45 Ja biore 1mg Rispoleptu w dawce podzielonej jako dodatek do antydepresanta. Czuje sie dobrze, zanotowalem lekki przyrost wagi i swedzenie sutkow na poczatku terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: neuroleptyki 17.03.04, 16:19 Czujesz czy nie czujesz...Za to jak wyglądasz!!! Wyprostowane plecy, uniesiona głowa, wypięta pierś. Sylwetka niczym królowa na tronie. Oczy pełne dzikiego błysku, mocno powiększone. Słowem-ekscytuuująco... Leciutki rausz, tak na 10 centymetrów nad ziemią. Korzystaj, póki możesz. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_lorafen Re: neuroleptyki 18.03.04, 08:07 ixus ja po rispolepcie nie moglam utrzymac pionu. Teraz biore odpowiednik Zyprexy i ..... chyba nic nie czuje. A moze tylko mi sie tak wydaje. pozdrawiam. Aaaaaaaa rispolept bardzo zdrozal podobno, jezeli jestes z Wawy to moge oddac 3 opakowania jedynek. Odpowiedz Link Zgłoś
necnec Re: neuroleptyki 18.03.04, 10:23 rispolept jest w pożądku. Przynajmniej w moim przypadku jest dobrze tolerowany. Jestem z pod warszawy i mogę go od Ciebie odkupić. Po podwyżce raczej nie będzie mnie na niego stać. Odpowiedz Link Zgłoś