matea27 21.03.04, 16:46 Biore od 3 tyg cipramil,kiedy mozna spodzieac sie efektow?nadal okropnie sie czje.Czy przy braniu tego leku moge czasami wypic piwo?Czy to moze pogorszyc moj stan?moze cos wiecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_von_smutek Re: alkohol a cipramil 21.03.04, 20:28 Z alkoholem lepiej zawsze ostrożnie przy lekach. Nie ma reguły, jak kto zareaguje. Jesli bedziesz miałam szczególnego smaczka na piwko, spróbuj najpierw pół szklaneczki. Jak nic się nie wydarzy, następnym razem możesz zaryzykować całą. Ja od czasu do czasu wypijam kieliszek wina (nawet dwa...) lub kufelek zimnego piwka. Znasz siebie, wiesz, czy nie pokusi Cię na więcej. Co do efektów, jeszcze trochę cierpliwości. To może potrwać nawet kilka tygodni (8 - 10). Nie zniechęcaj się. Trzymam kciuki z całych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: alkohol a cipramil 22.03.04, 08:18 matea27 napisała: > Biore od 3 tyg cipramil,kiedy mozna spodzieac sie efektow?nadal okropnie sie > czje.Czy przy braniu tego leku moge czasami wypic piwo?Czy to moze pogorszyc > moj stan?moze cos wiecie no wiesz...alkohol nie jest wskazany przy żadnym leku, nie znam Twojego, ale ulotki się czyta...a tak bardzo poważnie: alkohol nie jest wskazany z innych względów, fatalnie się czujesz: idź pobiegać, unikaj imprez, znajdź przyjaciela (albo "wykorzystaj" już znanego) i idź z nim do kina (może być ona)-(nie spędzaj całego dnia w domu) TYLKO NIE PIJ!!!POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś