brubru1 14.04.04, 16:42 ogarmia mnie pustka ciemnosc otepienie strach ktory zalewam piwami i krew plynie gorąca...... odejsc nie, nie moge juz dawno nie zyje wegetuje nie mam mnie i ta nienawisc gniew zniszczc siebie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureker No. Ma to swój wyraz. Odejść to fortel na raz, jak 14.04.04, 17:17 mawiał pan Zagłoba. Odpowiedz Link Zgłoś
brubru1 Re: No. Ma to swój wyraz. Odejść to fortel na raz 14.04.04, 17:41 tak to ucieczka donikad tchurzostwo nie mam juz sily ale mysle po cos tu jestem nie wiem po co ale jestem Odpowiedz Link Zgłoś
jureker Re: No. Ma to swój wyraz. Odejść to fortel na raz 14.04.04, 17:54 No to sie nie wysilaj. Niech się wszystko sp...li, Ty i tak jesteś. W ramach zajęcia się czymś poszukaj psychoterapii, lekarza. Są ludzie od tego, żeby Ciebie słuchac. Odpowiedz Link Zgłoś
brubru1 Re: No. Ma to swój wyraz. Odejść to fortel na raz 14.04.04, 18:00 moze i sa ale nie potrafie mowic osobie za duzy mur nie potrafie sie przelamac za dlugo to trwa Odpowiedz Link Zgłoś
jureker Re: No. Ma to swój wyraz. Odejść to fortel na raz 14.04.04, 18:13 to idź i pokaż, że nie możesz się przełamać i ze za długo to trwa. na tym polega taka zabawa. zadajesz zagadki i ktoś zaczyna je rozwiązywać. Ty rozwiązujesz czyjeś z kolei. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: odejsc????????? 14.04.04, 20:50 no i co się wyrażasz... ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
brubru1 Re: odejsc????????? 14.04.04, 21:04 dzieki za pocieszenie wali mnie co se myslisz jest mi zle ale widze ze pisaqnie tu nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: odejsc????????? 14.04.04, 21:33 Mysle, ze nie powinniscie/smy przejmowac sie tymi wulgaryzmami. Ja je ignoruje a o osobie ktora je wypisuje nie mam dobrego zdania i jest mi jej szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: odejsc????????? 14.04.04, 21:39 buhahhahhaha Ciekawe Bardzo Ciekawe. O jakich wulgaryzmach mówisz?? Który z tych wyrazów tak bardzo uderzył w twoje poczucie estetyki?? -pierdolenie -kotek -młotek -za pomocą???? A co powiedz na TO? K U R W A pewnie spadłeś z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
danik1 Re: odejsc????????? 14.04.04, 21:45 zoltanek napisał: > buhahhahhaha Ciekawe Bardzo Ciekawe. O jakich wulgaryzmach mówisz?? > Który z tych wyrazów tak bardzo uderzył w twoje poczucie estetyki?? > > -pierdolenie > -kotek > -młotek > -za pomocą???? > > > A co powiedz na TO? K U R W A > > pewnie spadłeś z krzesła. > > Nie spadlam z krzesla! Nie gorsza mnie one same w sobie tylko gdy sa kierowane do innych. A swoja droga po co Ci ta prowokacja? Co chcesz udowodnic? Kogo do siebie zniechecic? Odpowiedz Link Zgłoś
dezra Re: odejsc????????? 16.04.04, 23:53 zoltanek napisał: > buhahhahhaha Ciekawe Bardzo Ciekawe. O jakich wulgaryzmach mówisz?? > Który z tych wyrazów tak bardzo uderzył w twoje poczucie estetyki?? > > -pierdolenie > -kotek > -młotek > -za pomocą???? > > > A co powiedz na TO? K U R W A > > pewnie spadłeś z krzesła. > > to poczucie humoru ze strony niejakiego zoltanka czy też skrajna niemoc umysłu? Odpowiedz Link Zgłoś