Dodaj do ulubionych

ŻĄDAJCIE PRZEPISYWANIA NOWYCH LEKÓW !

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 21:33
Niech psychiatrzy wezmą się za prasę fachową !

Niech dowiadują się o lekach nowych generacji z internetu !

Jak można przez 10 lat przepisywac wszystkim ten sam lek ? Małpę by nauczył !

Postęp w medycynie i farmakologii leków psychotropowych jest olbrzymi .
O dziwo , także najnowsze leki są dostępne w Polsce .
Wystarczy tylko chciec !
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: ŻĄDAJCIE PRZEPISYWANIA NOWYCH LEKÓW ! IP: 62.148.83.* 25.02.02, 08:47
      jeszcze nie spotkałam lekarza, który by się przejął pacjentem
      wołanie na puszczy
      słowo żądać - do lekarza! zapomnij, on nawet cię nie słucha, on przecież wie
      lepiej
    • Gość: Jot Re: ŻĄDAJCIE PRZEPISYWANIA NOWYCH LEKÓW ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 04:02
      Troche bym bronil lekarzy - maja swoje _SCHEMATY_ leczenia i sie ich trzymaja. Ja od dziesieciu
      lat choruje na schizofrenie i dopiero pol roku temu udalo mi sie dostac "Rispolept". Tymczasem
      szybko okazalo sie, ze mi nie sluzy i w sumie przemeczylem sie na nim kilka miesiecy. Teraz znowu
      biore lek, ktory ma z 50 lat i juz to akceptuje. Probowalem nowego, ale ... sie nie udalo po prostu.
      • Gość: Jot Re: ŻĄDAJCIE PRZEPISYWANIA NOWYCH LEKÓW ! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 04:11
        Z tym macie racje, ze czesto odnosi sie wrazenie, ze lekarze nie sluchaja pacjentow.
        Inaczej przyjmuje sie lek otrzymany po polgodzinnej rozmowie, a inaczej po 3-minutowej.
    • Gość: Nazir Re: ŻĄDAJCIE PRZEPISYWANIA NOWYCH LEKÓW ! IP: *.bialystok.pl / 192.168.2.* 30.04.02, 00:13
      Nowe leki są generalnie OK, z tym, że niektórzy psychiatrzy powinni się
      bardziej zastanawiać nie nad tym co przepisywać, a nad samymi sobą.
      Leczę się już od ok. 1 roku, miałem kroplówki renagerujące (podobno miały
      wszystko załatwić, 1- 100zł, a ja miałem ich 14)Remeron (300zł)przez cztery
      miesiące, Cipramil itp. A na koniec mój psyhiatra okazał się mówiąc wprost
      ZŁODZIEJEM i OSZUSTEM. W Bialymstoku za nic nie idzcie do pana dr CHOROSZUCHY
      na Swiętojańskiej 17a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka