biba7
01.06.11, 22:49
Czy ktos mozę mi powiedziec jak rozmawiac z osoba schizoidalna jak sie domysłam ze skłonnoscią do depresji i jak sam sie przyznał do stanów psychozy. byłam z tym człowiekiem w pewnej relacji , która on zakończył podejrzewam z poczucia leku przed zblizeniem emocjonalnym. ja zaczełam go traktowac jako kolege, ale zauwazyłam ze miesiac temu zaczął wypisywac na pewnym forum pod żenskimi nikami watki w których znajdowały sie fakty z naszych realicji oraz zjego zycia tylko pozmieniane poprzekręcane, ale niektóre fakty byly tak podane bym wiedział ,ze on je pisze , wczesniej na innym forum pisął równiez podajac sie za mnie i podpisując zalożone watki moim imieneim, wplatajc a te watki tyle faktów,e bylo wiadomo,z etylko on mogł je napisac. Po przeczytaniu tych watków zaczelam znowu o tym myslec pewnie ccial mnie sprowokowac do czegos byc moze do mojego bulu? Pytanie dlaczego je pisze i dlaczego w rozmowie w 4 oczy wszystkiego sie wyparl. Nappisaląłm do niego maila , ale nie odpisał i teraz mam pytanie skoro wypisuje takie rzeczy na forum to co ma na mysli i co w głebi siebie moze odczuwać schizoid robiąc takie rzeczy i czy istnieje jakakolwiek mozliwos c nawiązania z nim głebszego kontaktu , czy mozna jakoś nawiązac swoista na ile to mozliwe wieź ztką oosbą. wiem,ze na pewno by to wyglądało inaczej niz relacje z osobą, która prawidłwo funkcjonuje w spoleczeństwie tylko jak to zrobic, czy wie ktos moze?