fermina84 12.05.04, 11:06 Może przesadzam i niepotrzebnie się niepokoję, ale proszę - daj znać, że jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evavere Re: PATJA !!! Odezwij się... 12.05.04, 20:17 Ja też się niepokoję, już nawet wczoraj mialam zakladać podobny wątek Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
patja Jestem 12.05.04, 23:31 Kochane jestescie - dziekuje z calego serducha mojego, ze Ktos sie o mnie niepokoi. Strasznie sie wzruszylam, bo wreszcie poczulam sie potrzebna i moze choc troche "lubiana". Jeszcze raz dziekuje. Pozdrawiam Was. Na pewno, kiedy latwiej mi bedzie cos sklecic w swojej glowie ( nie bedzie to zabieralo mi tyle czasu) napisze, bo bedzie dobrze, prawda?? Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: Jestem 12.05.04, 23:33 Będzie dobrze. Daje Ci na to gwarancje. A swojego wątku nie przerywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
patja Dziekuje Ci Zoltanku 12.05.04, 23:38 Mialam Ci wczesniej podziekowac za "zainteresowanie" moja osoba i watkiem, ale tak jakos ciezko sie mi pisze. Wierze, ze bedzie dobrze, dlatego tu jestem... ale gwarancja od Twojej osoby przyda sie na pewno. Dziekuje i pozdrawiam, a tam... sciskam tez. Odpowiedz Link Zgłoś
vinja Re: Jestem 12.05.04, 23:42 patja napisała: > Kochane jestescie - dziekuje z calego serducha mojego, ze Ktos sie o mnie > niepokoi. Strasznie sie wzruszylam, bo wreszcie poczulam sie potrzebna i moze > choc troche "lubiana". Jeszcze raz dziekuje. > Pozdrawiam Was. Na pewno, kiedy latwiej mi bedzie cos sklecic w swojej glowie ( > > nie bedzie to zabieralo mi tyle czasu) napisze, bo bedzie dobrze, prawda?? > Buziaczki A ja Patjo Cię lubię i jak widzisz czytuję . Ale tamten wątek jest nie dla mnie , za długie posty , mało rzeczowe , więc mimo szczerych chęci - odpuszczam go sobie. Ale to tylko ja-mały okruch , więc nie zwracaj na mnie uwagi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patja Vinja... 12.05.04, 23:48 Dziekuje. To naprawde bardzo milo slyszec, ups czytac. Rozumiem Cie w zupelnosci i nie musisz sie tlumaczyc, a propos tamtego watku. Dzieki Wam to zaczynam znowu czuc sie lepiej, wiec bedzie dobrze. Pozdrawiam i sciskam. Acha jesli Ty jestes okruchem, to ja jestem tylko malym odlamkiem tego okrucha :-) Odpowiedz Link Zgłoś