Dodaj do ulubionych

p. Iwona Grobel

13.05.04, 10:59
Bardzo mnie ciekawi, gdzie sie podziewa. Poniewaz lecze sie w centrum
na Nabielaka to czasami ja tam widuje. Miedzy innymi wczoraj.
I tak sie zastanawialam czy nie zapytac, kiedy zamierza nas odwiedzic.
Jest sens? Jak myslicie?

n.
Obserwuj wątek
    • uri_ja Re: p. Iwona Grobel 14.05.04, 06:17
      jasne, mozesz ją jeszcze zapytać, czy czytała te wszystkie posty dotyczące jej
      zniknięć. i o to, czy naprawdę nie ma w tym centrum nikogo innego do tej roboty
      (mogliby sie przecież zmieniać), tak, żeby chociaż raz na dzień,ktoś
      prześledził i cokolwiek napisał...
      • patja Re: p. Iwona Grobel 14.05.04, 12:45
        Zgadzam sie z Toba Uri...
        Prawda jest taka, ze tej Pani tutaj ani widu ani slychu, a to bardzo przykre.
        Bo jesli ktos podejmuje sie czegos, to powinien (przynajmniej tak mnie sie
        wydaje) za wszelka cene chociaz sie postarac. Fakt faktem w wiekszosci spraw
        radzimy sobie sami i razem walczymy, ale mysle, ze kazdego by to ucieszylo, ze
        jest jeszcze jakis "dobry duszek", ktory nad nami czuwa. Mysle, ze tu chodzi o
        dobroc serca, a niestety teraz malo ludzi, ktorzy potrafia dac cos z siebie dla
        innych i nie oczekiwac niczego wzamian.
        Pozdrawiam
        • zoltanek Re: p. Iwona Grobel 14.05.04, 13:33
          To prawda! Nie rozumiem tej Szanownej Pani. Czy to tak trudno raz dziennie, ba
          nawet raz na 3 dni wejść na 10 minut na to forum i odpowiedzieć na
          najważniejsze pytania? Nikt nie jest aż tak zapracowany by nie mieć 10 minut
          dziennie. Zresztą udzielanie odpowiedzi na tym forum to pewnie jej praca i
          dostaje za to jakiś szmalec. Bleh
          • rzeznia_nr_5 Re: p. Iwona Grobel 14.05.04, 14:18
            A ja tam Iwonie nie winię że się tu nie pokazuje.Przecież to już nie jest forum
            tylko czat a do tego kółko różańcowe.Taki los spotyka każde forum po jakimś
            czasie.Miała by się Iwona przekopywać przez to wszystko żeby znaleźć jakieś
            konkretne pytanie?Mnie by się za cholere nie chciało.
            • patja Rzeznia... 14.05.04, 14:23
              No i co z tego. To bez znaczenia czy to czat, kolko rozancowe, czy nazwij sobie
              to jak tam chcesz... gdybys chciala pomagac, to przekopywalabys sie i
              dokopywalabys nawet do tych najbardziej skurzonych i zamknietych. Chodzi o
              checi tylko i wylacznie i dobre serce.
              • rzeznia_nr_5 Re: Rzeznia... 14.05.04, 14:33
                patja napisała:

> No i co z tego. To bez znaczenia czy to czat, kolko rozancowe, czy nazwij
                sobie
                >
                > to jak tam chcesz... gdybys chciala pomagac, to przekopywalabys sie i
                > dokopywalabys nawet do tych najbardziej skurzonych i zamknietych. Chodzi o
                > checi tylko i wylacznie i dobre serce.

No nie Patja,ludzie aktywni mają jeszcze masę innych zajęć.Żadne forum
                eksperckie nie wygląda w ten sposób.Pytanie-odpowiedź.Konkret.
                • zoltanek Re: Rzeznia... 14.05.04, 14:54
                  Nie trzeba przekopywać forum aby dotrzeć do poważnych pytań. Pytania skierowane
                  do Iwony w większości zatytułowane są "pytanie do specjalisty", "pytanie do
                  experta", "potrzebuje fachowej porady" itp. Forum może przypomina czat, ale czy
                  to źle? Nie sądze. Poważne pytania mają pierwszeństwo, ale co zrobić jeśli nie
                  ma nikogo kto by na nie zechciał odpowiedzieć!
                • patja Nie... 14.05.04, 16:20
                  Ludzie aktywni ok, ale ta Pani chciala pomagac ludziom tak z zalozenia i
                  dlatego wybrala taka, a nie inna prace. To wiaze sie z brakiem czasu,
                  oczywiscie, ale tez z checiami, wielkimi checiami niesienia pomocy,
                  pokrzepiania serc. To moje zdanie oczywiscie...
                  Pozdrawiam
          • rzeznia_nr_5 Re: p. Iwona Grobel 14.05.04, 14:41
            zoltanek napisał:

> Zresztą udzielanie odpowiedzi na tym forum to pewnie jej praca i
            > dostaje za to jakiś szmalec. Bleh

Nie dostaje za to żadnego szmalcu.To więcej niż pewne.
    • iwona.gnobel Re: p. Iwona Grobel 15.05.04, 14:32
      Jestem, jestem ale wpadłam tylko na chwilę bo nie mam tyle czasu żeby czytać
      wasze wypociny. W poważniejszych przypadkach piszcie na maila.
      Z poważaniem.
      • nevada_blue Re: p. Iwona Grobel 15.05.04, 14:38
        baaardzo śmieszne..
        bez poważania :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka