mystar 14.05.04, 11:26 Rodzina mnie opuściła miałem dwie dziewczyny które mnie rzucily po dwóch latach jestem potrójnm wdowcem jestem bezrobotny mam zawal nerwowy wywalili mne ze studiow na 5 roku dwa tygodnie przed koncem chce sie zabic pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: Depresja max-ymalna 14.05.04, 12:04 Współczuje. Nie wiem jak Ci pomóc. Musisz wierzyć, że wszystko może się jeszcze odwrócić o 180 stopni. Dołącz do forum, poczujesz się lepiej. A narazie łyknij sobie lekarstwo poprawiające samopoczucie w postaci stronki www.swistaki.prv.pl Skuteczność 100% Żółtanek Odpowiedz Link Zgłoś
patja Re: Depresja max-ymalna 14.05.04, 12:32 Wyslalam mail'a i mam nadzieje, ze go otrzymasz. Pamietaj, ze tu nikt nie jest sam i na pewno jakos pomozemy. Odpowiedz Link Zgłoś
mskaiq Re: Depresja max-ymalna 14.05.04, 15:34 Ale co jest powodem tego wszystkiego. Mysle ze te wszystkie sprawy sa juz za Toba i warto sie zastanowic co dalej. Zabicie sie niczego nie rozwiaze. Mysle ze warto zastanowic sie co dalej. Napisz cos wiecej. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś