dxt1 06.06.04, 18:42 Dlaczego ludzie nie potrafią zrozumieć i pozwolić innym odejść? Nie chcę nikogo skrzywdzić!Ale już nie mogę. Ani sekundy dłużej. TO BOLI. JUZ NAWET FIZYCZNIE.O CHRYSTE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: krzywda 06.06.04, 18:48 co Cie boli? porozmawiajmy.. ja wiem jak to jest.. znam ten ból.. dlaczego boli? wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dxt1 Re: krzywda 06.06.04, 19:40 Dzięki, Nevada Blue...Za troskę. Atak minął. Nie, nie wiem skąd jest ten ból. Po prostu przychodzi. Jest niesamowity, bo chociaż "emocjonalny" to jednak "boli" jak fizyczny, nawet bardziej... Najgorsze, że chciałbym to wszystko zakończyć, ale nie chcę skrzywdzić rodziców. Chociaż mam już 21 lat... Pozdrawiam, P. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.pasikonik Re: krzywda 06.06.04, 19:43 Tylko pamiętaj, im spokojniej przeprowadzisz takie odcięcie pępowiny tym lepiej dla nich. Żadnych wrzasków i "słów prawdy". Odpowiedz Link Zgłoś
dxt1 Re: krzywda 06.06.04, 19:45 2 doc.pasikonik Nie mam czego im "wykrzyczeć". Kocham ich a oni zawsze mnie kochali... Odpowiedz Link Zgłoś
doc.pasikonik Re: krzywda 06.06.04, 20:44 Hm...To, pardąsik, w czym kwestia? Fizycznie boli obecność osób kochanych i kochających? Chyba cos mącisz... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: krzywda 06.06.04, 22:52 Wojna pochłonęła tylu chłopców, w tym znacznie młodszych od Ciebie. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś