15.01.12, 18:58
Nie będę się rozpisywać bo historia jakich wiele, powiem tylko, że dawno nie było mi tak ciężko. Także z tego powodu, że nie mogę zadawać pytań ani oczekiwać wyjaśnienia, bo sama nie jestem uczciwa.
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Rozstania 15.01.12, 22:13
      intrygujące, ale może faktycznei lepiej się nie rozpisuj
    • tlenoterapia Re: Rozstania 15.01.12, 22:49
      Pomyśl jakie konsekwencje wynikły by z mówienia prawdy, a jakie z przemilczania.

• irex22 Re: Rozstania 16.01.12, 09:45
        Niedawno usłyszałam, że ludzie nie chcą prawdy bo i po co ona komu.
        • wiki9611 Re: Rozstania 16.01.12, 14:25
          Najgorsza prawda ,jest lepsza od kłamstwa .
          • zoliborski_goral Re: Rozstania 16.01.12, 21:43
            Bzdura, jeśli autorka ma na myśli skoki na boki obojga to na pewno nie naprawi tego analiza przygód. O tym na pewno najlepiej nie mówić. Chyba żeby przypieczętować rozstanie i dołożyć na do widzenia drugiej stronie.
        • tlenoterapia Re: Rozstania 16.01.12, 19:50

> Niedawno usłyszałam, że ludzie nie chcą prawdy bo i po co ona komu

Niektórzy kłamią jak z nut i czuja się z tym świetnie ,inni czy kłamią czy mówią prawdę zawsze dostają po łbie i nie widza różnicy ,dla innych potrzeba wyjawienia tajemnicy i wahanie czy tak zrobić zamęcza i udręcza.

Mówienie prawdy nie jest takie korzystne,są sytuacje ze lepiej prawdę zachować dla siebie, i bardziej dyplomatycznie rozgrywać życiowe sytuacje,żeby nie być stratnym.
          Byl kiedyś film o tym co by się stało gdyby ludzie zaczęli mówić tylko prawdę - chyba każdy się domyśla jaki był tego finał.
          • irex22 Re: Rozstania 17.01.12, 19:47
            Bardzo dziękuję, że się odezwaliście, zawsze to wsparcie a ciężko jest gdy coś się kończy. Zostaje pustka na dłużej lub krócej i żal za tym, co by być mogło. Jednak jeżeli się nie dzieje, to jednak być nie może i trzeba się pogodzić z tym faktem. Trudno
            A zdrad nie było, raczej niedomówienia. Każde broniło swojego terytorium jak twierdzy. Dyplomacja nie jest moją mocną stroną, jestem weredykiem :)
    • agaprzybyla1 Re: Rozstania 01.07.16, 14:13
      Słyszałam niedawno takie zdanie ,, nieszczerość jest gwarancją udanego związku'' - czy to prawda? Nie wiem do końca. Ale jeżeli nie wszystko partner wie tym czasem lepiej. Może to są mało istotne rzeczy dla związku ale np. irytują partnera... jednak żaden ze mnie ekspert bo też niedawno zakończyłam związek i próbuję wszystko na nowo poukładać. NOOO... Ciężko to idzie ... Mimo że pracuje potem dzieci obowiązki domowe dodatkowo chodzę na siłownię i basen. Aby myśleć o ,,dramacie'' jakiego doświadczam nie mam zbyt wiele czasu. Spadło moje poczucie własnej wartości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka