Dodaj do ulubionych

Działanie leku

14.08.12, 18:30
Witam

Czy ktoś z was spotkał się z sytuacją że lek, który w przeszłości pomógł kiedy się do niego wraca nie działa zupełnie?Jestem w trochę dziwnej sytuacji bo nie wiem czy to co mi teraz dolega jest wynikiem nerwicy czy innej choroby. Biore lek(amitryptylina) który brałem przez prawie 1,5 roku i od momentu gdy zacząłem brać go z powrotem nie odczuwam żadnej różnicy na plus. Po jakim czasie od brania leku można stwierdzić z dużą pewnością że nie jest w stanie mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • lucyna_n Re: Działanie leku 14.08.12, 20:22
      ja tak miałam, i podobno często tak jest, nie wiem dlaczego
      po 3 miesiącach bez żadnej poprawy na bank ten lek nic więcej nie zdziała. a i po miesiącu jak sądzę nie ma wielkiego sensu się dalej katować. chyba że skutków ubocznych też brak i ma się silę żeby czekać.
      • xanonymous Re: Działanie leku 17.09.12, 21:32
        Zależy też jeszcze czy jak zaczynałeś brać lek pierwszy raz to czułeś sięidentycznie tak samo jak w momencie kiedy to sięgałeś po lek drugi raz?
    • evee1 Re: Działanie leku 18.09.12, 00:32
      Ja bym zmienila na inny. Uwaza sie, ze po 6-8- tygodniach dzialanie leku powinno sie dac zauwazyc.
      A objawy masz te same, czy podobne do tych co zwykle?
      Ja mam dobrze, bo na mnie seroxat zawsze dziala bez pudla. A mialam juz pare nawrotow :-(.
    • amanita_verna Re: Działanie leku 18.09.12, 11:42
      U mnie tak było w jednym przypadku - fluoxetyny.
      Paroxetyna zaskakiwała bez problemu kilkakrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka