crashoverride24 10.07.04, 12:03 Czy ktoś w Was miał problemy ze szczytowaniem(osiągnięciem wytrysku, orgazmu) po braniu leków przeciwpsychotycznych(typu Solian) i przeciwdepresyjnych? Jak temu problemowi zaradzić? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoltanek Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 13:18 porozmawiaj o Tym a lekarzem. Słyszałem, że w takich przypadkach stosuje się jakieś leki zwiększające libido, ale nie jestem pewien. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 13:46 Ok, dzięki. A czy ktoś jeszcze coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeznia_nr_5 Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 23:57 crashoverride24 napisał: > Czy ktoś w Was miał problemy ze szczytowaniem(osiągnięciem wytrysku, orgazmu) > po braniu leków przeciwpsychotycznych(typu Solian) i przeciwdepresyjnych? Jak > temu problemowi zaradzić? Pozdrawiam Ale czemu tak Cię to boli?Rozgłaszasz wszem i wobec na różnych forach że jesteś prawiczkiem,masturbujesz się i masz z tego powodu ciężkie wyrzuty sumienia.To co za problemy cyt."ze szczytowaniem"?Ręka cię boli?To poćwicz na siłowni. Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 00:21 rzeznia_nr_5 napisał: > Ale czemu tak Cię to boli?Rozgłaszasz wszem i wobec na różnych forach że jesteś > prawiczkiem,masturbujesz się i masz z tego powodu ciężkie wyrzuty sumienia.To c > o > za problemy cyt."ze szczytowaniem"?Ręka cię boli?To poćwicz na siłowni. Odpowiedź jest bardzo prosta, przez to, że mam takie problemy nie czuje się zdrowy, a chyba każdy mężczyzna nie chciałby mieć takich dysfunkci. A poza tym popędu seksualnego nie zlikwiduje. Zresztą twoje wypowiedzi rzeznia_nr_5 są chamskie i nie wykazujesz zrozumienia dla innych ludzi i ich problemów. Już twój wcześniejszy post był chamski, jak stwierdziłeś, że to co napisałem na forum seksuologia to "bzdety" i dawno takich nie czytałeś. Człowieku, więcej zrozumienia dla innych. A jeśli chcesz wiedzieć to na siłownię chodzę i ręka mnie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 01:17 P.S. Walka z własną seksualnością to walka z wiatrakami. Może dlatego od 4 lat mam problemy ze szczytowaniem, gdyż wolę jednak się nie masturbować i nie rozwiązywać problemu orgazmu. Jednak nie potrafię się nie masturbować, to za trudne, a ciągle mam wyrzuty sumienia z tego powodu(i nie tylko). Dziwne jest to życie, a w tym oczywiście ja. Życzę ci rzeznia_nr_5 żebyś nigdy nie miał takich problemów. W poprzednim poście miało być "dysfunkcji", a nie "dysfunkci". Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
future.schock Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 18:52 Depresja (w zależności od stadium)nie idzie w parze z sexem, a tym bardziej przy lekach przeciwdepresyjnych. Na stronie jest wyszukiwarka i wpisz hasło "libido", poprzednio było dużo wypowiedzi na ten temat. Polecam link free.polbox.pl/d/depresja/ jest tam artykuł w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś