Dodaj do ulubionych

leki a szczytowanie

10.07.04, 12:03
Czy ktoś w Was miał problemy ze szczytowaniem(osiągnięciem wytrysku, orgazmu)
po braniu leków przeciwpsychotycznych(typu Solian) i przeciwdepresyjnych? Jak
temu problemowi zaradzić? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zoltanek Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 13:18
      porozmawiaj o Tym a lekarzem. Słyszałem, że w takich przypadkach stosuje się
      jakieś leki zwiększające libido, ale nie jestem pewien.

pozdro
      • crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 13:46
        Ok, dzięki. A czy ktoś jeszcze coś wie na ten temat?
    • rzeznia_nr_5 Re: leki a szczytowanie 10.07.04, 23:57
      crashoverride24 napisał:

> Czy ktoś w Was miał problemy ze szczytowaniem(osiągnięciem wytrysku, orgazmu)
      > po braniu leków przeciwpsychotycznych(typu Solian) i przeciwdepresyjnych? Jak
      > temu problemowi zaradzić? Pozdrawiam

Ale czemu tak Cię to boli?Rozgłaszasz wszem i wobec na różnych forach że jesteś
      prawiczkiem,masturbujesz się i masz z tego powodu ciężkie wyrzuty sumienia.To co
      za problemy cyt."ze szczytowaniem"?Ręka cię boli?To poćwicz na siłowni.
      • crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 00:21
        rzeznia_nr_5 napisał:

> Ale czemu tak Cię to boli?Rozgłaszasz wszem i wobec na różnych forach że
        jesteś
        > prawiczkiem,masturbujesz się i masz z tego powodu ciężkie wyrzuty sumienia.To
        c
        > o
        > za problemy cyt."ze szczytowaniem"?Ręka cię boli?To poćwicz na siłowni.

Odpowiedź jest bardzo prosta, przez to, że mam takie problemy nie czuje się
        zdrowy, a chyba każdy mężczyzna nie chciałby mieć takich dysfunkci. A poza tym
        popędu seksualnego nie zlikwiduje. Zresztą twoje wypowiedzi rzeznia_nr_5 są
        chamskie i nie wykazujesz zrozumienia dla innych ludzi i ich problemów. Już
        twój wcześniejszy post był chamski, jak stwierdziłeś, że to co napisałem na
        forum seksuologia to "bzdety" i dawno takich nie czytałeś. Człowieku, więcej
        zrozumienia dla innych. A jeśli chcesz wiedzieć to na siłownię chodzę i ręka
        mnie nie boli.
        • crashoverride24 Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 01:17
          P.S. Walka z własną seksualnością to walka z wiatrakami. Może dlatego od 4 lat
          mam problemy ze szczytowaniem, gdyż wolę jednak się nie masturbować i nie
          rozwiązywać problemu orgazmu. Jednak nie potrafię się nie masturbować, to za
          trudne, a ciągle mam wyrzuty sumienia z tego powodu(i nie tylko). Dziwne jest
          to życie, a w tym oczywiście ja. Życzę ci rzeznia_nr_5 żebyś nigdy nie miał
          takich problemów. W poprzednim poście miało być "dysfunkcji", a
          nie "dysfunkci". Pozdrawiam wszystkich.
    • future.schock Re: leki a szczytowanie 11.07.04, 18:52
      Depresja (w zależności od stadium)nie idzie w parze z sexem, a tym bardziej
      przy lekach przeciwdepresyjnych.
      Na stronie jest wyszukiwarka i wpisz hasło "libido", poprzednio było dużo
      wypowiedzi na ten temat. Polecam link
      free.polbox.pl/d/depresja/
      jest tam artykuł w tym temacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka