Gość: DP IP: 172.30.20.* 27.03.02, 07:46 Jak dobry to lek? Jak długo go bierzecie i jakich skutków ubocznych można sie spodziewać po dłuższym czasie brania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hubert Re: Rispolept IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 02:24 Rispolept jest dobrym nowoczesnym lekiem, niestety nie działa usypiająco. Generalnie wiele osob biorących "Rispolept" bardzo go sobie chwali. M.in. nie powoduje objawow parkinsonowskich, ani nie wpędza w depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Rispolept IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 22:33 Zażywam go od 2 lat, skutków ubocznych nie zaobserwowałem, no może przy 4 mg czułem się senny, już po 3 godz. od zażycia. Podobno to niespotykany objaw, być może! Najlepiej brać go na noc. Oczywiście trzeba to uzgodnić z lekarzem. Całkiem przyjemny lek, podobno jeden z lepszych (najlepszy?). Osobiście nurtuje mnie pytanie: Ile osób odwiedzających to forum miało kontakt z Rispoleptem? Ciekawe? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś