ambjutiful 13.08.04, 09:49 Właśnie wskoczyłam na to forum i odnalzałam trochę mi bliskich klimatów. Czytam sobie póki co... Pozdrawiam i dobrego dnia życzę Wam, którzy to czytacie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambjutiful Re: jestem 13.08.04, 19:57 dzięki, Aphoper1, dzionek mija mi jakoś - jakoś... A Tobie? A pozostałym Forumowym Deprsantom i Nerwicowcom? Jem właśńie loda o smaku waniliowym i myślę sobie, że warto żyć.. A tak, żeby zobaczyć, co będzie jutro. Żeby poczuć smak tego loda średnio waniliowego (od wczoraj wrócił mi apetyt, jeszcze nie tak do końca, ale już trochę..), żeby poobserwować swoje reakcje, swoją bezsilność, żeby coś wymyślić i może jeszcze spróbować...? No, to tyle u mnie. A u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: jestem 13.08.04, 20:06 Hmm. Ja czuje sie dzis kiepsko,m ale raczej fizycznie niz psychicznie. Mam duzo pracy, oprocz tego powinnam posiedziec wiecej nad praca mgr... Wieczorami jestem zbyt zmeczona, wiec zostaja tylko ranki, wiec pracuje od 6... Powoli mam dosc;-) Ale ogolnie sie trzymam. Czego i innym zycze. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalone_zero Re: jestem IP: 80.48.150.* 14.08.04, 18:15 ambjutiful napisała: > A u Was? chujowo, pani, chujowo :/ Odpowiedz Link Zgłoś