IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:56
Witam!Dziś lekarz przepisał mi Pramolan.Chciałbym się dowiedzieć,czy ktoś z
Szanownych Forumowiczów zażywał ten lek.Jakie są wasze odczucia po leczeniu
tym specyfikiem.Za wszelkie uwagi będę wdzięczny.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • xxxxnonamexxxx Dębowe Mocne 30.09.04, 22:07
      od wielu lat leczyłem się Bosmanem czasem Tyskim, jednak od jakiegos czasu
      zdradzam je na rzecz Dębowego Mocnego. Proszę Szanownych forumowiczów którzy
      leczą się od dłuższego czasu tym specyfikiem o odczucia smakowe i podzielenie
      się wrażeniami z przebiegu terapii bo zastanawiam się czy nie przerzucić się nań
      definitywnie. Ewentualnie prosiłbym o polecenie równie dobrych panaceumów z
      tego segmentu. Tylko prosze nie polecać Warki Strong bo żygnę.
      • subrealism Re: Dębowe Mocne 30.09.04, 22:16
        Piwko jest dobre na jesienno-zimowy smutek. Na depresję polecam Jonny Walkera.
        Ewentualnie Wódka Źródlana lub Cristal dostępna w Biedronce.
        • xxxxnonamexxxx Re: Dębowe Mocne 30.09.04, 22:26
          Zdeklarowanemu samotnikowi przepijanie do lustra mogłoby zaszkodzić ale może
          lepszy alkocholizm niż depresja?
    • xxxxnonamexxxx Re: Pramolan 30.09.04, 22:15
      sorry za zaśmiecanie wątku, poniższe miało pójść na ogólny
      • xxxxnonamexxxx Re: Pramolan 30.09.04, 22:17
        sorry za wprowadzenie w błąd w powyższym sprostowaniu chodziło o powyższy wpis
        (ponad powyższym) a nie o poniższy (którego zresztą nie ma, tak w nawiasie mówiąc)
    • Gość: sylwek Re: Pramolan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:43
      ja bralem pramolan i moglo byc ale uwazaj bo mozesz sie uzaleznic od niego..
      • Gość: ela Re: Pramolan IP: *.chello.pl 01.10.04, 09:09
        pramolan jest dobrym lekiem, bardzo pomaga w stanach lękowych. Nie przestrasz
        się jeżeli wystąpią po nim skutki uboczne, po kilku dniach przyzwyczaisz swój
        organizm i nie będziesz ich odczuwał. Czasem jest tak , że skutki uboczne
        wywołane przez lek potrafią tak wystraszyć, że można nabawić się lęku przd
        braniem jakichkolwiek środków. Tak więc jeżeli u ciebie wystąpią jakieś
        zakłócenia organizmu, najlepiej wyluzować się, a samo zaraz minie. Głowa do
        góry, pramolan jest, ok. I pomaga!
    • Gość: cassis Re: Pramolan IP: *.gov.pl 01.10.04, 10:51
      Baaardzo słabiutki lek.
      Brałam go jaki lek pierszego rzutu w nerwicy kilka lat temu. Takie oszukiwanie
      się, że jest się leczonym.
      • ja-sarenka Re: Pramolan 01.10.04, 15:17
        a czy od tego się tyje?
        Jest w skutkach ubocznych w ulotce?
        • kkamilaa Re: Pramolan 01.10.04, 17:22
          Czy lek jest "słaby" czy "dobry", to jest sprawa indywidualana, na każdego
          troszkę inaczej działa, a już zwłaszcza leki związane z depresją i lękami.
          Jeśli lekarz przepisał, trzeba spróbować, ale lepiej jeszcze się z tym lekarzem
          (lub innymm) skontaktować i niech coś więcej o tym leku powie. Nie słyszałam o
          tyciu od leków z tej grupy, w końcu to nie hormony...
          • Gość: aidka Re: Pramolan IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 04:59
            popieram kkamilę.
            brałam pramolan - prawie nie działał chyba , że kilka tabletek na raz - wtedy
            zasypiałam, ale z koszmarami.
            jak przedmówczyni wspomniala - reakcja na dany lek, to rzecz indywidualna -
            lekarz przepisał- spróbuj, tym bardziej, że to tanie w porównaniu z prozakiem
            czy np. effectinem.
            uściski
            a.
    • Gość: Kassssska Re: Pramolan IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.10.04, 23:56
      Brałam 3 miesiące, na początku rzeczywiście pomagał, potem przestał na mnie
      działać. Nie miałam żadnych skutków ubocznych.
      • sorrowm Re: Pramolan 16.10.04, 13:25
        Bralam pramolan pamietam ze bardzo mnie usypial i bylam jakas przymulona na
        poczatku brania ale zeby mial jakies lepsze dzialanie na dluzszą mete to nie
        zauwazylam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka