Dodaj do ulubionych

po co k...a zyc

15.10.04, 14:00
zycie jest bez sensu k...a
Obserwuj wątek
    • subrealism Re: po co k...a zyc 15.10.04, 14:18
      Bez sensu, ale bywa ciekawe i zabawne.
    • Gość: NN Re: po co k...a zyc IP: *.crowley.pl 15.10.04, 14:30
      Odpowiedż i wybór należy do Ciebie. Nikt nie przeżyje życia za Ciebie, za
      mnie , ani za nikogo.
      Pozdr.
    • fobik Re: po co k...a zyc 15.10.04, 15:34
      Ja tez nie wiem po co - dzien za dniem jest coraz gorzej, a nie wiadomo, co sie
      moze stac w przyszlosci...kaszana...ja to sie chyba w koncu zdecyduje na
      samobojstwo, chociaz jak na razie odkladam to o kazdy kolejny dzien. Nie ma
      dobrych chwil, zycie ucieka i nie wraca, a najgorsze jest to, ze robi w chuja!
      POzdro!
      • helseggen Re: po co k...a zyc 15.10.04, 16:17
        fobik napisała:

>...ja to sie chyba w koncu zdecyduje na
        > samobojstwo, chociaz jak na razie odkladam to o kazdy kolejny dzien.

dziewczyno - zdecydować się 'w końcu' to można na trwałą
        litości, bo mi kawa wybulgocze uszami
        (chociaż i ja od rzeczy gadam częstawo - więc niech będzie:
        przyganiał kocioł garnkowi)
        • Gość: mala Re: po co k...a zyc IP: *.tiho-hannover.de 15.10.04, 17:10
          Ty chyba wcale nie zdajesz sobie sprawy na co chcesz zdecydowac sie-egoistyczne
          i tchorzliwe podejscie do zycia.A tak w ogole to ile masz lat?
    • gniadykon I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie jakieś 15.10.04, 16:33
      ...bezsensowne. Życie bez sensu to dopiero jest prawdziwie godne zycie!
      • Gość: isa Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:17
        ej bo wam zaraz pizgne :D
        warto zyc, zycie potrafi byc pekna. trzeba sie tylko skupic na tych pozytywnych
        rzeczach a nie wyszukiwac zlych.
        poczytac dobra ksiazke, pojsc na spacer, jesli jest sie samotnym - kupic psa.
        ja np jestem juz 2 lata bez pracy i co? moglabym sie zalamac a ja sie ciesze,
        bo przynaujmniej mam czas dla siebie i zaden szef mi nie gledzi nad glowa :)
        ale kasy brak.
        nie myslcie ze zycie jest bez sensu, bo moze sens jest ukryty? najlepiej
        zastanowic sie co ci sprawia najwieksza przyjemnsc (byle nie bylo to
        malkontenctwo) i starac sie robic to jak najczesciej
        albo pogadac ze znajomym, zwierzyc sie, to pomaga :)
        a jak nie masz komu sie wygadac to zapraszam do mnie gg 8784519
        • lucyna_n Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:41
          jakbym miala "ataki" nerwicy raz na kwartal to tez bym tak myslala,
          jak dla mnie to ta cala męka jest totalnie bez sensu, wygadanie juz od nie wiem kiedy nie przynosi
          zadnej ulgi,a znalezienie rzeczy ktora sprawia przyjemnosc to sport ekstremalny.
          Moze kiedys tez bedzie mi dane tak sie na nowo przecknac i optymistycznie rozejrzec dookola, na
          dzisiaj opcja jest taka ze zaluje ze sie urodzilam i nic tylko wlezc pod koc i zniknac.

• aneta10ta Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:43
          Gość portalu: isa napisał(a):

> pizgne
          literówka?

> albo pogadac ze znajomym, zwierzyc sie, to pomaga :)
          W czym?

Aneta
          • Gość: isa Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:42
            jak to w czym? w wielu rzeczach, rozmowa przynosi ulge ale nie lepiej sie
            zakoppac pod kocem i plakac nad tym jakie zycie ciezkie.
            \pizgne to nie literowka, nie chcialam zeby bylo wulgarnie, mialo byc
            zartobliwie a nie zalobnie tak jak lubicie.
            jak bedziecie sie tak ciagle nad soba uzalac i obzerac prochami to faktycznie
            do niczego nie dojdziecie (oprocz szpitala psychiatrycznego)
      • looser6 Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:24
        Racja. Zycie bez sensu to jedyne sensowne zycie. Ale to tez jest bez sensu;)
        • gniadykon I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie bez 15.10.04, 17:30
          sensu możesz wreszcie głęboko odetchnąć, ale i tego nie musisz. Nic Cię nie rusza, a jeśli nawet, to nie szkodzi. Bez sensu robisz swoje.
          • aneta10ta Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie 15.10.04, 17:46
            gniadykon napisał:

> Bez sensu robisz swoje.

Z senem cudze? Raczej z senesem.
            Aneta
            • gniadykon Nie, dobra, ale bez sensu to nie to samo co 15.10.04, 17:58
              bełkotliwie.
            • Gość: isa Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:44
              aneta, moze zamiast wylapywac rzekome bledy ludzi na forum zastanow sie nad
              sensem zycia, nad celem. bo jak na razie to uzalasz sie tylko na forum jaka to
              jestes biedna i poszkodowana, a moze tak wez sie w garsc i zacznij nad soba
              pracowac? ktos mi madrze napisal (nie tajemnice zreszta zadna) ze to wszystko
              siedzi w naszych glowach. no tak ale co ja tam wiem z atakami narwicy srednio
              raz na kwartal hahaha...
              • aneta10ta Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie 16.10.04, 22:11
                Pieprzysz...
    • looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 17:31
      Nie ma sensu kupować kredensu.
      • looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 17:40
        www.buddyzm.terramail.pl/html/gest.htm
    • looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 17:39
      www.buddyzm.terramail.pl/html/gest.htm
      www.joga.net.pl/
    • subrealism znalazłem sens! 15.10.04, 17:57
      Sens - miasto w środkowej Francji, w Burgundii, w departamencie Yonne, nad
      rzeką Yonne (dopływ Sekwany), na południowy zachód od miasta...
      • lucyna_n Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:11
        proponuje przeprowadzke do onego miasta , tam by sie żylo w pełni sensownie:)
        • subrealism Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:15
          Chyba bym się rozczarował tą Burgundią, wolałbym dolinę Rodanu tam jest lepsze
          winko..
          • lucyna_n Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:16
            ale jesli chodzi o Sens to tam musi byc a w dolinie Rodanu nie musi.
            • subrealism Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:19
              A nad Rodan zawsze można sobie wyskoczyć, od tak, bez sensu.
          • aneta10ta Re: znalazłem sens! 15.10.04, 19:12
            SZAMPANIA
            • subrealism Re: znalazłem sens! 15.10.04, 19:28
              Chateau de Natouratte:)
    • looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 18:46
      www.efd.lth.se/~e00rl/film.avi
    • Gość: suzi Re: po co k...a zyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:33
      wejdz na www.kiedy-umre.blog.pl , www.pamietnik-zmarlego.blog.pl , www.wsrod-
      anilow.mylog.pl i docen cene zycia !!!!!
      • looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 21:43
        to moje zycie ma jakas wartosc? lol
        jestem jednym z ponad 6 miliardow identycznych zwierzatek gatunku homo sapiens
        sapiens, no moze rozniacych sie troszke genami, rodzajem glupoty (osobowość-
        ktorej powstawanie opisala juz dokladnie nauka), inteligencja (przede wszystkim
        skutek naszej pracy, nauki),
        moje zycie jest tyle warte co zycie np. pajaka, jaszczurki, szczura, psa itp.
        od ktorych sie roznie jedynie inteleligencja (w przypadku ludzi dochodzi
        jeszcze etyka ale nie ma sensu tego rozpatrywac),
        ktos walnie text ze czlowiek czuje, itp- kazde zwierze czuje bo chyba kazde ma
        uklad nerwowy, a czuje w innym znaczeniu (emocje) to zwierze ktore ma
        wyksztalcony uklad limbiczny (ssaki, sam obserwuje rozne reakcje np. u psów,
        nie tylko agresje)
        no ale trzeba zyc, depresje trzeba leczyc i wspomagac sile robocza naszego
        panstwa a nie sie lenic czy zdychac no nie?

• looserka Re: po co k...a zyc 15.10.04, 21:53
          No tak.
          Ale dlaczego 6?
          I w ogóle ten nick...
          Jakoś dziwnie się z tym czuję
    • negatywista Re: po co k...a zyc 15.10.04, 23:09
      żeby jeść. jedzenie jest dobre.
    • Gość: spizguś Re: po co k...a zyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:44
      też tak myślałem ale wiem gdzie jest lek -HOLANDIA- jedyne rozwiązanie jak dla
      mnie
    • o0.oo Re: po co k...a zyc 28.05.13, 13:52
      Proszę, inny temat zawsze na czasie. Choć w międzyniedoczasie pytanie zmieniło się nie "po co" tylko "jak, Panie Premierze?".
      • lucyna_n Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:01
        Aż się wzruszyłam jacy tu kiedyś ciekawi ludzie pisali, teraz same trole i odgrzewane kotlety.
        Czas odejść na forumową emeryturę. Czas najwyższy.
        • iso_1 Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:16
          niestety Lucynko masz racje.
          Sami idioci lgną na to forum
          • egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 15:00
            Tak to prawda na forum większość to idioci normalni ludzie nie przebywają na forum depresja.
            Sam to u siebie zauważyłem iż jak dobrze się czuje i funkcjonuje, pracuje, wiele podróżuje, poznaje nowych ludzi, aktywnie spędzam czas w ogóle nie mam czasu na czarnowidztwo i forumowanie a tak tylko płacz i zgrzytanie zębów.
        • egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:54
          Też tak myślę lucynko net tv to zabijacz czasu zawsze lepiej aktywnie spędzać czas wśród ludzi ale ja też chyba dziadzieje kiedyś coś się dzialo a teraz co zostało ciepłe kapcie piżama.
        • o0.oo Re: po co k...a zyc 28.05.13, 18:47
          Trolle srolle, nie klep banałów. Ogłaszam konkurs na najwcześniejszy post na tym forum. To chyba ruszyło w 2001.
          • egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 18:54
            każde forum psychiczne musi mieć swojego trolla
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka