looser6 15.10.04, 14:00 zycie jest bez sensu k...a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
subrealism Re: po co k...a zyc 15.10.04, 14:18 Bez sensu, ale bywa ciekawe i zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: po co k...a zyc IP: *.crowley.pl 15.10.04, 14:30 Odpowiedż i wybór należy do Ciebie. Nikt nie przeżyje życia za Ciebie, za mnie , ani za nikogo. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fobik Re: po co k...a zyc 15.10.04, 15:34 Ja tez nie wiem po co - dzien za dniem jest coraz gorzej, a nie wiadomo, co sie moze stac w przyszlosci...kaszana...ja to sie chyba w koncu zdecyduje na samobojstwo, chociaz jak na razie odkladam to o kazdy kolejny dzien. Nie ma dobrych chwil, zycie ucieka i nie wraca, a najgorsze jest to, ze robi w chuja! POzdro! Odpowiedz Link Zgłoś
helseggen Re: po co k...a zyc 15.10.04, 16:17 fobik napisała: >...ja to sie chyba w koncu zdecyduje na > samobojstwo, chociaz jak na razie odkladam to o kazdy kolejny dzien. dziewczyno - zdecydować się 'w końcu' to można na trwałą litości, bo mi kawa wybulgocze uszami (chociaż i ja od rzeczy gadam częstawo - więc niech będzie: przyganiał kocioł garnkowi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: po co k...a zyc IP: *.tiho-hannover.de 15.10.04, 17:10 Ty chyba wcale nie zdajesz sobie sprawy na co chcesz zdecydowac sie-egoistyczne i tchorzliwe podejscie do zycia.A tak w ogole to ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
gniadykon I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie jakieś 15.10.04, 16:33 ...bezsensowne. Życie bez sensu to dopiero jest prawdziwie godne zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:17 ej bo wam zaraz pizgne :D warto zyc, zycie potrafi byc pekna. trzeba sie tylko skupic na tych pozytywnych rzeczach a nie wyszukiwac zlych. poczytac dobra ksiazke, pojsc na spacer, jesli jest sie samotnym - kupic psa. ja np jestem juz 2 lata bez pracy i co? moglabym sie zalamac a ja sie ciesze, bo przynaujmniej mam czas dla siebie i zaden szef mi nie gledzi nad glowa :) ale kasy brak. nie myslcie ze zycie jest bez sensu, bo moze sens jest ukryty? najlepiej zastanowic sie co ci sprawia najwieksza przyjemnsc (byle nie bylo to malkontenctwo) i starac sie robic to jak najczesciej albo pogadac ze znajomym, zwierzyc sie, to pomaga :) a jak nie masz komu sie wygadac to zapraszam do mnie gg 8784519 Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:41 jakbym miala "ataki" nerwicy raz na kwartal to tez bym tak myslala, jak dla mnie to ta cala męka jest totalnie bez sensu, wygadanie juz od nie wiem kiedy nie przynosi zadnej ulgi,a znalezienie rzeczy ktora sprawia przyjemnosc to sport ekstremalny. Moze kiedys tez bedzie mi dane tak sie na nowo przecknac i optymistycznie rozejrzec dookola, na dzisiaj opcja jest taka ze zaluje ze sie urodzilam i nic tylko wlezc pod koc i zniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:43 Gość portalu: isa napisał(a): > pizgne literówka? > albo pogadac ze znajomym, zwierzyc sie, to pomaga :) W czym? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:42 jak to w czym? w wielu rzeczach, rozmowa przynosi ulge ale nie lepiej sie zakoppac pod kocem i plakac nad tym jakie zycie ciezkie. \pizgne to nie literowka, nie chcialam zeby bylo wulgarnie, mialo byc zartobliwie a nie zalobnie tak jak lubicie. jak bedziecie sie tak ciagle nad soba uzalac i obzerac prochami to faktycznie do niczego nie dojdziecie (oprocz szpitala psychiatrycznego) Odpowiedz Link Zgłoś
looser6 Re: I o to chodzi! Życie z sensem byłoby takie ja 15.10.04, 17:24 Racja. Zycie bez sensu to jedyne sensowne zycie. Ale to tez jest bez sensu;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniadykon I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie bez 15.10.04, 17:30 sensu możesz wreszcie głęboko odetchnąć, ale i tego nie musisz. Nic Cię nie rusza, a jeśli nawet, to nie szkodzi. Bez sensu robisz swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie 15.10.04, 17:46 gniadykon napisał: > Bez sensu robisz swoje. Z senem cudze? Raczej z senesem. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gniadykon Nie, dobra, ale bez sensu to nie to samo co 15.10.04, 17:58 bełkotliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:44 aneta, moze zamiast wylapywac rzekome bledy ludzi na forum zastanow sie nad sensem zycia, nad celem. bo jak na razie to uzalasz sie tylko na forum jaka to jestes biedna i poszkodowana, a moze tak wez sie w garsc i zacznij nad soba pracowac? ktos mi madrze napisal (nie tajemnice zreszta zadna) ze to wszystko siedzi w naszych glowach. no tak ale co ja tam wiem z atakami narwicy srednio raz na kwartal hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
aneta10ta Re: I w tym tkwi siła bezsensu! Żyjąc prawdziwie 16.10.04, 22:11 Pieprzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 17:40 www.buddyzm.terramail.pl/html/gest.htm Odpowiedz Link Zgłoś
looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 17:39 www.buddyzm.terramail.pl/html/gest.htm www.joga.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism znalazłem sens! 15.10.04, 17:57 Sens - miasto w środkowej Francji, w Burgundii, w departamencie Yonne, nad rzeką Yonne (dopływ Sekwany), na południowy zachód od miasta... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:11 proponuje przeprowadzke do onego miasta , tam by sie żylo w pełni sensownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:15 Chyba bym się rozczarował tą Burgundią, wolałbym dolinę Rodanu tam jest lepsze winko.. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:16 ale jesli chodzi o Sens to tam musi byc a w dolinie Rodanu nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
subrealism Re: znalazłem sens! 15.10.04, 18:19 A nad Rodan zawsze można sobie wyskoczyć, od tak, bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: po co k...a zyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:33 wejdz na www.kiedy-umre.blog.pl , www.pamietnik-zmarlego.blog.pl , www.wsrod- anilow.mylog.pl i docen cene zycia !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
looser6 Re: po co k...a zyc 15.10.04, 21:43 to moje zycie ma jakas wartosc? lol jestem jednym z ponad 6 miliardow identycznych zwierzatek gatunku homo sapiens sapiens, no moze rozniacych sie troszke genami, rodzajem glupoty (osobowość- ktorej powstawanie opisala juz dokladnie nauka), inteligencja (przede wszystkim skutek naszej pracy, nauki), moje zycie jest tyle warte co zycie np. pajaka, jaszczurki, szczura, psa itp. od ktorych sie roznie jedynie inteleligencja (w przypadku ludzi dochodzi jeszcze etyka ale nie ma sensu tego rozpatrywac), ktos walnie text ze czlowiek czuje, itp- kazde zwierze czuje bo chyba kazde ma uklad nerwowy, a czuje w innym znaczeniu (emocje) to zwierze ktore ma wyksztalcony uklad limbiczny (ssaki, sam obserwuje rozne reakcje np. u psów, nie tylko agresje) no ale trzeba zyc, depresje trzeba leczyc i wspomagac sile robocza naszego panstwa a nie sie lenic czy zdychac no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
looserka Re: po co k...a zyc 15.10.04, 21:53 No tak. Ale dlaczego 6? I w ogóle ten nick... Jakoś dziwnie się z tym czuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spizguś Re: po co k...a zyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:44 też tak myślałem ale wiem gdzie jest lek -HOLANDIA- jedyne rozwiązanie jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
o0.oo Re: po co k...a zyc 28.05.13, 13:52 Proszę, inny temat zawsze na czasie. Choć w międzyniedoczasie pytanie zmieniło się nie "po co" tylko "jak, Panie Premierze?". Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:01 Aż się wzruszyłam jacy tu kiedyś ciekawi ludzie pisali, teraz same trole i odgrzewane kotlety. Czas odejść na forumową emeryturę. Czas najwyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
iso_1 Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:16 niestety Lucynko masz racje. Sami idioci lgną na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 15:00 Tak to prawda na forum większość to idioci normalni ludzie nie przebywają na forum depresja. Sam to u siebie zauważyłem iż jak dobrze się czuje i funkcjonuje, pracuje, wiele podróżuje, poznaje nowych ludzi, aktywnie spędzam czas w ogóle nie mam czasu na czarnowidztwo i forumowanie a tak tylko płacz i zgrzytanie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 14:54 Też tak myślę lucynko net tv to zabijacz czasu zawsze lepiej aktywnie spędzać czas wśród ludzi ale ja też chyba dziadzieje kiedyś coś się dzialo a teraz co zostało ciepłe kapcie piżama. Odpowiedz Link Zgłoś
o0.oo Re: po co k...a zyc 28.05.13, 18:47 Trolle srolle, nie klep banałów. Ogłaszam konkurs na najwcześniejszy post na tym forum. To chyba ruszyło w 2001. Odpowiedz Link Zgłoś
egzor.cysta Re: po co k...a zyc 28.05.13, 18:54 każde forum psychiczne musi mieć swojego trolla Odpowiedz Link Zgłoś