toskomplikowane321213
16.02.19, 20:19
Nie wiem od czego zaczac. ( z gory przeprzasam za bledy ortograficzne, nie mam polskiej klawiatury.)
Aktualnie mam 17 lat i nienawidze swojego zycia. Rodzice wywiezli mnie za granice kiedy mialem 9 lat (Niemcy). Od zawsze nienawidzilem tego kraju i tych ludzi. Nie pasuje tu i nigdy nie bede (nie raz słyszałem rasistowskie wypowiedzenia na temat pochodzenia typu ,, Polacy to podludzie ,,. Nigdy nie miałem w Niemczech prawdziwych przyjaciół, Ale myslałem ze to normalne.
Nie mam zadnych znajomych(w Niemczech), zreszta ich nie chce. Jedyne to co mam to paru ,,znajomych,, z starych lat w Polsce, ale wiadomo ze taka przyjazn na dystans nie funkcionuje. Do rodziny w Polsce tez praktycznie nie mam kontaku. Czasami widuje posty byłych kolegow z polski na instagramie i im zazdroszcze ze maja tak fajnie, ze chodza na imprezy i nie sa samotni.
Moje zycie to tylko szkola praca , szkola praca. Nic mnie nie cieszy.
Zaczalem palic paczke papierosow dziennie i regularnie pic duze ilosci Alkoholu, z czego nie jestem dumny. Do tego mam czesto mysli samobojcze.
Rodzice mysla ze jestem nienormalny i maja mnie za Wariata. Naprawde nie wiem co robic.
Wiem ze duzo osob pomysli ze naprawde jestem nienormalny ale szukam pomocy bo w domu nie mam z kim porozmawiac a ja nie chce calego zycia przesiedziec w domu....
Z góry dziekuje za wszelkie rodzaje odpowiedzi.